Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kangol-bøllehatten er ikonisk indenfor hip-hop-genren, hvor flere af datiden og nutidens rapperen har haft sådan en på.

Foto: Kangol

Ugens mode-overblik: De legendariske Kangol-bøllehatte sælges nu eksklusivt i Storm i København

Vi samler op på de bedste nyheder og kollektioner i modeverdenen. Denne gang med nyt fra Balenciaga, en NASA-sko og et herligt gensyn med old school-hiphoppens foretrukne hovedbeklædning.

Forudbestil Balenciagas beherskede 2019-forårskollektion nu

Balenciaga er kendt som modeverdenens største 'troll' med skøre påfund og kopidrillende designs. Men chefdesigner Demna Gvasalia har sat en lille dæmper på sig selv i deres kommende 2019-forårskollektion. Da Hypebeast så det nye tøj på catwalken tidligere på året, kaldte de det for Balenciagas mest beherskede kollektion til dato, men også stadig for 'pretty out there'.

Dette er en trøje fra Balenciaga.

Nu er tøjet allerede blevet gjort tilgængelig for forudbestilling på Balenciagas hjemmeside. Kollektionen indeholder som sædvanligt oversized tøj og deres signatursko 'Triple-S' og 'Speed Trainer'.

Dette er en dunjakke fra Balenciaga.

Dette er en lang jakke fra Balenciaga.

Vans tager ud i rummet

NASA har efterhånden lavet en del collabs med særligt streetwear-mærker, blandt andet Heron Preston. Denne gang er den amerikanske rumfartsadministration, der har haft 60 års jubilæum i år, gået sammen med skaterne fra Vans. Kollektionen indeholder jakker, hættetrøjer, tasker og selvfølgelig sko, der er Vans' helt store vartegn, især modellerne Old Skool- og Sk8-Hi 46 MTE DX. Tjek alle produkterne fra Vans' collab med NASA ud her.

Vans og NASA har lavet sko sammen.

Nye billeder af Carhartts Air Max 95-version

For nylig meldte Nike udgivelsesdatoen ud for den kommende Air Max 95 colorway, som de har lavet sammen med Carhartt. Det bliver 6. december, at skoen lander på hylderne. Nu har vi også fået det første kig på designet.

På klassisk Carhartt-vis kører de camouflage og tyk sort kanvas.

Carhartt har lavet en version af Nikes Air max 95.

Storm i København launcher Kangol-bøllehatte

Kangol er ren hiphop-nostalgi. Old school-rappere som LL Cool J, Grandmaster Flash og Run-D.M.C. bar Kangols bøllehatte tilbage i 80'erne og 90'erne. Eminem og Pharrell Williams har også haft en, det samme har skuespiller Samuel L. Jackson. Kangol er en institution, når det kommer til bøllehatte.

Dette er en sort bøllehat fra Kangol.

Den ofte hånede hovedbeklædning har oplevet endnu en revival i moden de seneste par år, og nu kommer Kangols bøllehatte til salg eksklusivt hos Storm i København.

Bøllehattene fra Kangol, der blev grundlagt i 1938, kan fås i plys, tern eller fløjl her på Storms hjemmeside til priser mellem 350 kroner og 600 kroner.

To bøllehatte fra Kangol.