Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Willem Dafoe i front for overraskende Palace og Calvin Klein-collab

Foto: PR

Willem Dafoe i front for overraskende Palace og Calvin Klein-collab

Calvin Klein har blandt andet ladet Palace Skateboards ændre på deres ikoniske CK One-duft.

"Hej, det er Palace Pizza."

"Hej, er det Palace Pet Shop?"

"Nej, vi sælger ikke dyr. Kun slices og pies."

Forleden optrådte skuespiller Willem Dafoe i en kort video på Instagram, hvor han indtog rollen som pizzasælger. Afsenderne på videoen var Calvin Klein og Palace Skateboards, og i dag kan de så afsløre, hvad det hele handler om.

Calvin Klein har ladet altid hypede Palace transformere flere af deres klassikere, heriblandt parfumen Calvin Klein CK One. Og modellen i front for kampagnen er selvfølgelig Willem Dafoe, mens dyrehandler-referencen i videoen skyldes, at bandet The Pet Shop Boys også medvirker.

Udover et par Instagram-posts i denne uge har Calvin Klein og Palace Skateboards gået stille med dørene omkring et kommende samarbejde, og tøjet lander allerede på hylderne nu på fredag.

Kollektionen kombinerer Palaces legendariske æstetik med nogle af Calvin Kleins signanurprodukter, herunder denim, basketballtrøjer, baggy shorts, fleece, t-shirts samt undertøj til både mænd og kvinder. Farvepaletten er holdt mest i sort, grå og hvid.

Udover tøjet indeholder kollektionen som sagt også en ny version af den ikoniske Calvin Klein CK One-duft, og det er første gang, at Calvin Klein har givet andre tilladelse til at ændre på parfumen. Palace skal have tilført noter af 'Frosted Mandarin', 'Violet Leaf' og 'Oakmoss'.

Du kan købe tøjet her og her.

palace-calvin-klein-ck1-vans-release-details-first-look-04.jpg

palace-calvin-klein-ck1-vans-release-details-first-look-05.jpg

palace-calvin-klein-ck1-vans-release-details-first-look-09.jpg

palace-calvin-klein-ck1-vans-release-details-first-look-10.jpg

https___hypebeast.com_image_2022_04_palace-calvin-klein-ck1-vans-release-details-first-look-19-scaled.jpg