Danske Wood Wood fortsætter sit arbejde med internationale brands, når deom lidt åbner op for salg fra den seneste kollektion i samarbejde med amerikanske Champion.

Det er anden gang, at Wood Wood arbjeder med Champion. Sidste år gik amerikanske Timo Weiland og engelske Craig Green sammen med designerne fra Wood Wood om at fortolke nogle af de mest klassiske designs fra Champion's enorme bagkatalog i kollektionen ‘Champion Select'.

Dette års collab mellem Wood Wood og Champion er et lille af slagsen, der tæller en T-shirt, en sweatshirt, en hættetrøje og en coach jakke, der alle er en del af standardsortimentet hos Champion. Den co-brandede produktserie har fået navnet 'RomantiC'.

De enkelte pices har fået tilsat lidt Wood Wood-flair i form af print, der sammen med Champion's klassiske, broderede 'C'-logo udgør hovedtemaet.

Champion-brandet har de seneste år fået noget af en revival siden storhedstiden op gennem 90'erne. Blandt andet takket været flere stærke collabs med fx Supreme, Bathing Ape, UNDEFEATED og Stüssy. 

Wood Wood x Champion-kollektionen bliver lanceret Wood Woods butik i Berlin den 29. juni, hvor den efterfølgende vil være tilgængelig i alle Wood Woods butikker og online.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver sommermoden næste år ifølge Milano

LÆS OGSÅ: Velklædt sommer: 95 sneakers, skjorter, shorts og meget mere til garderoben

LÆS OGSÅ: Luft til tæerne: sommerens 11 letteste sneakers