Tre Aston Martin-modeller i 'Bond 25' – én helt ny
Foto: Getty Images

Tre Aston Martin-modeller i 'Bond 25' – én helt ny

Hvilke ikoniske Aston Martin-modeller kan man forvente at se Daniel Craig køre i i sin sidste James Bond-film? Det er sløret nu løftet for.

Der har som altid været en del snak frem mod den kommende og sidste Daniel Craig-fortolkning af den britiske gentlemanspion James Bond.

'Bond 25' er titlen på filmen, og det er den lovende amerikanske instruktør Cary Fukunaga, kendt for 'Beasts of No Nation' og 'True Detective', der indtager instruktørstolen.

Mange har siden Craigs melding om sin tilbagetrækning som Bond spekuleret i arvtageren, men svaret på dét spørgsmål må vi vente lidt endnu på.

Til gengæld er sløret nu blevet løftet for et andet, eviggyldigt spørgsmål: Hvilke Aston Martin-modeller kan man forvente at se i filmen?

To klassikere og en spritny er svaret. Mere præcist drejer det sig om en Series II V8 Vantage (sidst set i 'The Living Daylights' (1987)), en DB5, som har været med i alle på nær en enkelt af Craigs Bond-film, og den helt nye Aston Martin Valhalla. Det skriver Motor1.

De to ældre modeller blev fremvist sammen, da prins Charles i sidste uge lagde et besøg forbi filmens set.

GettyImages-1157153587.jpg

Valhalla-modellen blev præsenteret tidligere på året til bilmessen i Genève, og den vil faktisk – modsat nogle af de seneste Bond-biler – blive produceret i en del eksemplarer, 500 styks. Prisen anslås at ligge mellem 1-1,5 mio. pund.

'Bond 25' får først premiere den 8. april næste år.

aston-martin-project-003.jpg
Valhalla-modellen er produceret i samarbejde med Red Bulls Formel 1-team.

aston-martin-project-003 (1).jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: James Bond