Leonardo DiCaprio er efterhånden berømt for sine store udskrivninger til verdens katastroferamte områder. Og nu, hvor stormen Harvey har kulmineret og er på vej videre gennem Louisiana og Mississippi, har skuespilleren også meldt sig klar til at give en million dollars - eller cirka 6 millioner 270.000 kroner - til en fond, der er oprettet til orkanens ofre.

Det skriver Variety.

Skuespilleren har tidligere doneret millioner til blandt andet jordskælvsramte Haiti i 2004 og til de skaderamte i staten New York oven på orkanen Sandy.

Men selv om han altså kontinuerligt giver store beløb til verdens nødlidende og mere generelt bruger midler på at afbøde problemerne med klimaforandringer, er der ikke tegn på, at hans formue forsvinder foreløbig.

Tidligere på sommeren lykkedes det ham for eksempel at fundraise små 190 millioner kroner til sin The Leonardo DiCaprio Foundation ved en festmiddag i Saint Tropez, hvor både Lenny Kravitz og Madonna optrådte.

Apropos berømtheder er DiCaprio en af flere amerikanske superstjerner, der støtter ofrene for Harvey, blandt andre Puff Daddy, Sandra Bullock og Ellen DeGeneres har doneret penge.

I alt 38 mennesker menes at have mistet livet i forbindelse med Harvey.

LÆS OGSÅ: Se trailer: Leonardo sætter fokus på verdens største problem i ny dokumentarfilm

LÆS OGSÅ: Se trailer: Al Gore er tilbage med en ubekvem opfølger