Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Claus Høxbroe har både været hjemløs og boet på hoteller i et år: “Jeg ville finde ud af, hvordan jeg kunne blive klogere på mig selv”

Foto: Nina Buth Olsen

Claus Høxbroe har både været hjemløs og boet på hoteller i et år: ”Jeg ville finde ud af, hvordan jeg kunne blive klogere på mig selv”

Beatpoet Claus Høxbroe er altid på jagt efter veloplagt sprog. Mød ham i det nye afsnit af Sidelæns, hvor han snakker om Kurt Thyboe og kompromisløshed i en tilværelse, der handler om intet andet end ord.

Claus Høxbroe er en ener, og lige siden han trådte ind på den lyriske scene, har han gået sine helt egne veje.

I skriftens tjeneste har han gennem de seneste 15 år rejst land, rige og verden rundt. Han står aldrig stille, bogstavelig talt, og er stort set altid aktuel med den næste udgivelse. Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe skabt over 30 udgivelser. Han har stået på scenen over 3.000 gange. Og så har han et blik for det danske sprog, der er nysgerrigt og levende, og er altid på jagt efter det næste, lækre ord.

I det nye afsnit af Sidelæns kan du møde Claus Høxbroe til en snak om vennen Kurt Thyboe, om at være sprogligt veloplagt og om at leve som selvvalgt hjemløs i over et år.

Lyt til afsnittet øverst i artiklen her eller der, hvor du ellers finder dine podcasts.

EUROMAN-Sidelæns_Cover.jpg