Skiferier i særklasse
Foto: Højmark Carving ski i Alperne

Skiferier i særklasse

Herretur i sneen

Du står på toppen af verden med to horisonter foran dig: Kanten til den stejle røde piste lige foran dig – og horisonten i det fjerne, hvor Alperne skærer morgensolen på dramatisk vis. Du kigger bagud, og dér står drengene med store briller og store smil. Nu går det kun én vej. Velkommen på herretur i sneen – anno 2017.

Det kan hurtigt gå ned ad bakke

Skiferier handler om at at være sammen med vennerne og nyde livet helt ud. Helt derud, hvor man bare ønsker, at det aldrig stopper. Men en skiferie er ikke uden en vis mængde lavpraktik. Bare det at nå hen til kanten af pisten eller liften for dens sags skyld kan være bøvlet. Derfor har Højmark Rejser igennem 25 år forfinet måden, man tager på skiferie på. Til perfektion.

Højmark sørger for, at du har alt ved hånden. I én pakke. Pisten, liften, restauranten, baren, alt er tæt på OG ikke mindst forbundet i en velsmurt kæde. Forestil dig fx et hotel, som fra a til z er tilpasset en herretur. Deres hoteller er af højeste standard på markedet. Tryghed, kvalitet og service lyder måske som gamle dyder og ikke helt så hurtige, som hvad du ellers kan møde af løfter i rejsebranchen. Men tro os, det er mere relevant (og moderne) end nogensinde før. Fra du står i lufthavnen, og til du 4 dage eller en uge efter stiller kufferten i entreen.

Det må gerne være nemt

Allerede, når i rammer Salzburg lufthavn, møder I Højmarks guider – og ja, flyet du fløj med, er Højmark Rejsers eget, så du og drengene bliver næsten båret rundt. Bussen, der tager jer til hotellet, holder helt bogstaveligt 50 meter fra bagagebåndet, og i får jeres mapper med liftkort, skileje-vouchers osv., så snart i træder indenfor på hotellet. Velkommen til Alperne – nyd turen op og ned. Vi ses til Afterski om nogle timer!

Smag på alperne – uden frygt for formen

En herretur i sneen associeres måske ofte med rå mængder weissbier, begrænsede mængder søvn og mad fra den mere tvivlsomme etage i madpyramiden. Og sådan kan den også sagtens forvaltes – og det går såmænd også nok. Husk på, at du faktisk på den ene uge, du er afsted, præsterer, hvad der svarer til et helt års motion for en gennemsnitlig voksen person.

Højmark mener dog, at en moderne skitur også skal afspejle den sundhedsmæssige bevidsthed, som vi trods alt har bygget op herhjemme. På herreturen har i stadig ALT det dejligt syndige ved hånden, men Højmark tilbyder også sund, nærende kost morgen og aften, som imødekommer kravet fra en hårdtprøvet krop. Derudover har i naturligvis også adgang til trænings- og wellness-faciliteter – hvis i har kræfter til det.

Når bunden er nået

Så kan i se tilbage på dejlige dage, hvor alt har spillet. Ingen ventetid, ingen lavpraktik. Kun masser af timer med fart, grin, varme og hygge. Kroppen værker måske lidt, men på den gode måde, og mens bussen ruller mod flyet, kan i sidde og hente øjeblikke frem, som i aldrig glemmer. Det der dét, Højmark Rejser kalder magiske øjeblikke.