Mens mange af de asiatiske byer tager de fleste topplaceringer blandt de dyreste byer at bo i, tager de også nogle af de billigste. Singapore er den dyreste by at leve i, efterfulgt af Hongkong. Zürich sniger sig ind på en tredjeplads, mens der herefter kommer tre asiatiske byer igen: Japans hovedstad, Tokyo, ligger på en fjerde plads, Japanske Osaka en femte og Sydkoreas hovedstad, Seoul, ligger på en sjette plads. Paris og Genéve deler en syvende og ottende plads, mens København og New York deler en niende og tiende.

Få flere penge til fornøjelser

Men selvom det er dyrt at leve, behøver du jo ikke bruge unødigt mange penge på det. Penge, der betales for meget til mad, drikke og elregningen, kunne være brugt på ferie, fede gadgets, øl med vennerne eller noget helt fjerde. Fx betyder et mere fornuftigt energiforbrug ikke bare flere penge til fornøjelser, men samtidig kan du også med god samvittighed nyde øllen og give dig selv et klap på skulderen over at være en mere fremadsynet og klimabevidst forbruger med omtanke på fremtidens børn og planet.

Mens du kan ændre livsstil, flytte og gøre al mulig andet for at spare, som typisk volder en hel del besvær, kan du også spare en pæn sjat penge uden nødvendigvis at skulle til og ændre vaner eller sænke komforten.

Modstrøm sætter fokus på hvordan du kan spare penge i hverdagen og i den forbindelse udlodder de et gavekort til en weekendtur for hele familien til en værdi af 5000 kr. deltag nederst.

Skift til LED pærer

Fx kan du nemt og hurtigt tjekke gode deals i dit nærområde på tilbudssider såsom deal24.dk, før du vælger stedet, du inviterer hende og spise, eller du kan tage kontrollen over din elregning og bruge det rigtige elselskab for dig.

Lige nu garanterer energiselskabet Modstrøm, at du kan spare på din elregning ved at være kunde hos dem. Det behøver ikke kræve meget af dig at spare på din energiregning. Et simpelt skift fra elsparepærer og glødepærer til LED pærer gavner både din økonomi og klimaet, uden at du behøver gå på kompromis med din dagligdag.

Så kan du med god samvittighed bruge de penge på andre ting. På Modstrøms hjemmeside kan du læse mere om sparegarantien, sparetips, og hvordan du får gratis strøm om natten.

Få råd til sjovere ting for familien

Modstrøm sætter fokus på hvordan du kan spare penge i hverdagen, og i den forbindelse udlodder de et gavekort til en weekendtur for hele familien til en værdi af 5000 kr. 

  • For at deltage skal du blot svare på spørgsmålet og udfylde kontaktformularen.
  • Bemærk at det kun er Modstrøm der må kontakte dig i forbindelse med denne konkurrence.
  • Vi trækker en heldig vinder d. 20. december 2017.
  • Vinderen får direkte besked.