Hvad betyder det helt præcist at være naturist?

”At man kan lide at være naturlig. At man smider kludene, når vejret og omgivelserne tillader det.”

Hvad er det bedste ved at være naturist?

”Det giver en stor frihed. Når man går ind på vores campingplads, er det en helt anden følelse end på en normal campingplads, for der opstår en særlig ligesindethed og samhørighed, når man går rundt uden tøj på. Man kommer i øjenhøjde med hinanden og taler lettere sammen.”

Nu siger du øjenhøjde. Man kunne jo også forestille sig, at blikket gled lidt længere ned ...

”At være naturist har intet med sex at gøre. Det er slet ikke den stemning, der opstår.”

Hvad sker der, hvis man går ind på jeres campingplads med tøj på?

”Vores plads er lukket af, så man får ikke lov til at gå ind på pladsen, hvis man ikke har booket en plads. Hvis du ikke er naturist, spørger vi, om det her virkelig er et sted for dig, og hvis du ikke smider tøjet, vil vi nok bede dig om at gå. Vi skal jo beskytte vores gæster, og vi gider ikke have folk, der bare er her for at glo.”

Naturist 1.jpg

I afholder sommerfest med blandt andet beachvolley. Det kan lyde lidt ubehageligt – både for deltagere og tilskuere. Er der ingen grænser for, hvad man bør gøre i nøgen tilstand?

”Jeg kan ikke se hvad, der skulle være ubehageligt ved det. Man går jo i bad bagefter. Det er klart, at hvis man står og griller eller laver mad, er det en god ide med et forklæde, for av av, hvis det lige sprøjter. I butikken har jeg også tøj på. Men ellers kan man jo gøre det meste nøgen.”

Nogle gode råd, hvis man er nysgerrig på naturismen?

”Kom forbi og prøv det. Man bliver overrasket over, hvor naturligt det er.”