”Heaven is a place where nothing ever happens,” sang David Byrne på nummeret ’Heaven’ fra 1984. ”It’s hard to imagine that nothing at all could be so exciting, could be this much fun.”

Og han har lige så meget ret nu, som han havde dengang: Himlen er virkelig et sted, hvor absolut ingenting sker. Sommeren er for mig fraværet af det normale. Alt sker hele tiden i min hverdag, og drømmen om lange dage, hvor intet er på tapetet, udover en badetur, et smut til fiskehandleren og måske en lur i skyggen, er noget af det mest besnærende, jeg kan forestille mig.

Okay, noget skal selvfølgelig ske: Du skal hente frisk grønt i en gårdbutik, du skal klappe et æsel med dit barn, invitere naboen forbi til sjusser, hoppe i havet flere gange om dagen, sende lange blikke til kæresten, tage et slag minigolf, se Tour de France og spise is. Men når du har nået alt det, fortjener du selvfølgelig også en lur i skyggen. Med Euromans Sommeravis forsøger vi over 48 sider at indfange sommerens sjæl og sætte den på formel.

Resultatet kan du læse, hvis du køber det nye Euroman, der er på gaden nu med Magnus Cort på forsiden. Sommeravisen er præcis som sidste år skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd og stiller igen skarpt på mad, mennesker og alt det, der gør sommeren i Danmark til noget, man hungrer efter resten af året.

Avisen bliver også omdelt til en lang række turistinformationer, fiskehandlere og isbutikker. Mit håb er, at vores avis skaber begejstring ude i sommerhushaverne, og at du som læser finder mindst et par artikler, der inspirerer og skaber glæde.

Og husk, at hvis du kan lide Sommeravisen, kan du formentlig også lide Euroman. Vi udkommer alle årets 12 måneder, og vi vil så gerne have, at du også læser med, når sommersolen forsvinder. Du kan blive abonnent her, og lige nu er der gode tilbud at hente. 

Rigtig god læsning og rigtig god sommer.

Kristoffer Dahy Ernst
Chefredaktør

sommerforside.jpg