Have-stige.jpg

Hængekugler

Rygterne siger, at Nicklas Bendtner spiller det, og derfor burde du selvfølgelig gøre det samme. Stigegolf er det nyeste skud på stammen, når det kommer til familievenlige havespil. Fra fem meters afstand skal du med din bolas ramme stigens tre trin, og points uddeles alt efter, hvilket trin du rammer. Men pas på at temperamentet ikke løber af med dig. Det kan hurtigt blive en meget ubehagelig familiestund.
Stigegolf til 349 kr.

Have-bønne2.jpg

Gode bønner

Det lugter af folkeskolens lumre sportshaller, og er det tætteste, vi kommer på idrættens svar på claves. Men bønneposerne fortjener et comeback. Det er nemlig overraskende hypnotisk og noget af en tidsrøver at stå og kaste et par bønneposer mod et hul, der er vinklet i 45 grader, mens solen bager ned i nakken på dig, og den tynde rødvin indtages koldt.
Bønneposespil til 439 kr.

Have-kroket.jpg

Fattigmandsgolf

Du har ikke oplevet en ægte lykkerus, før du har trukket dig sejrrigt (og en smule eftermiddagsplimmelim) ud af en kroketkamp mod både voksne og grædende børn. Og du har ikke oplevet ægte smerte, før du har fejlvurderet afstanden til en kroketeringsklar kugle og i stedet ramt din egen fod. Kroket er en evergreen med baner, der kan varieres i det uendelige, og med sværhedsgrader, der er stærkt påvirket af græsplæneindehaverens velvillighed til at holde banen nyklippet. Bliv enige om regler på forhånd, vis kun en smule nåde for familiens yngste medlemmer, og sørg selvfølgelig for at forbrødres efter endt hovering.
Kroketspil til 146 kr.

Have-spike.jpg

Trampolinbold

Selvom Spikeball lyder som en dårlig action-film fra 1990’erne eller et giftigt hårprodukt fra 00’erne, har det ikke afholdt sådan cirka halvdelen af landets ikke-gangbesværede befolkning fra (meget bogstaveligt) at kaste sig ud i det hæsblæsende volleyball-trampolin-boldspil. Og med god grund – for det er vanvittigt sjovt.
Spikeball til 569 kr.

Have-tennis.jpg

Selvtillidstennis

Det første DM i strandtennis blev holdt i 2014 i Randers. Og alle, der har brugt mere end fem minutter på denne fantastiske ketchersport, ved også, at man meget hurtigt får en fornemmelse af, at man da er ret meget over gennemsnittet god til det. Læringskurven er ’Valby Bakke i modvind’-stejl, så hvorfor ikke bruge sommeren på at træne til næste DM?
Strandtennis-sæt i træ til 249 kr.

Have-Pet.jpg

Vive la ...

Må man ikke gerne få noget pastis, slå enpastelfarvet sweater over skuldrene og kaste lidt med nogle metalkugler? Være en smule frankofil for en gangs skyld? Jo, det kan du øsregne med, at du gerne må – faktisk hele sommeren igennem. Bestil nogle rummeter stabilgrus, og lav sommerhusets have om til en pensionistklub i Provence.
Tre stk. La Franc turneringskugler til 749 kr.

Denne artikel er bragt i Euromans Sommeravis

Sommeravis1.jpg

På Euroman fejrer vi sommeren med en gratis Sommeravis. Vi har kørt, svømmet, spist, drukket og hilst os vej langs hele nordkysten. Resultatet er en inspirerende guide til et veloplagt liv, hvor sanserne er slået ud og indtrykkene står i kø. Avisen er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland. Den udkommer med Euroman og Eurowoman i juli måned, og bliver derudover omdelt til sommerhuse og via turistinformationer, minigolfbaner, iskiosker, fiskehandlere og alle de andre steder, din vej går forbi i sommerlandet. Og den er helt gratis.