Det hele er bygget op omkring din fod, hvor teknologien tager højde for alt fra absorbering til støddæmpning, til stimulering af din muskulatur og led, alt sammen for at optimere dine naturlige bevægelser i dit løb og gøre dig til en bedre løber. Hemmeligheden ligger fortrinsvis i materialet af skoen og sålens design, som ved hjælp af teknologi skal hjælpe kroppen til at absorbere de mange kræfter og stød, som hvert eneste løbeskridt genererer.

Asics er et godt eksempel på et mærke, der hele tiden udfordrer den gængse løbesko med teknologi. Siden 1986, hvor de opfandt den stødabsorberende gel, har teknologi været en essentiel og fast del af deres udvikling - og i deres seneste kollektion har de taget teknologi og design til næste niveau og gjort løbeskoene til en gadget.

Ikke bare en løbesko
Løbesko består af mange dele, hvor næsten hver del er en lille teknologi i sig selv. Sål, materiale og design skal gå op i en højere enhed, hvor målet er at give den perfekte støtte til lige præcis din fod og dermed hjælpe dig til at den bedste præstation.

I den helt nye fuseX-kollektion fra Asics bliver teknologien taget til nye højder. Skoene har en helt ny feature med en super let mellemsål, der i en unik sammensætning med det nye fuzeGEL sætter turbo på dit løb.
Gelen er udviklet af ASICS Institute of Sport Science i Kobe i Japan, hvor målet har været at designe en sko, der giver den mest behagelige skridtafvikling, stødabsorbering og med et ekstra godt afsæt. Dette er opnået ved at lægge fuzeGEL i hele skoens længde, samt give den et fald på 8 mm fra hæl til tå, samtidig med at den er udstyret med et specialdesignet mesh, der giver foden den bedste støtte og stadig bevarer letheden.

Sæt turbo på dit løb
Dit løbetøj er et andet aspekt, som er smækfyldt med teknologi og forskning. Kodeordene er lethed, beskyttelse og alsidighed, hvis du skal præstere bedst.

fuzeX-kollektionen består både af sko og tøj, som supplerer hinanden, så du kan sætte turbo på dit løb.

Tøjet er udarbejdet i let, højteknologisk tekstil, der giver dig den rette bevægelsesfrihed, samtidig med at det beskytter mod vind og vejr.

Fællesnævneren for hele kollektionen er komfort og lækkert design, der er kombineret med den nyeste teknologi, så det bliver endnu sjovere og behageligere at løbe.

fuzeX fås både til mænd og kvinder flere farver og kan købes på ASICS' webshop og i udvalgte løbeforretninger verden over fra februar 2016.