Julegaver til mænd
Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann

Julegaver til mænd

Christian Nørgaard: Den bedste gave jeg har fået

Fem mænd fortæller om en ting, de selv har fået i gave. Her er det først Christian Nørgaard.

Nike Mercurial Vapor XI AG-PRO Motion Blur fodboldstøvler

Hvad betyder de fodboldstøvler for dig?

”Vi får hele tiden sponsorstøvler, men de her støvler scorede jeg med i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland i sidste sæson, og målet bragte os i finalen mod FC København.

Med ti minutter tilbage af kampen fik jeg krampe og signalerede, at jeg ville ud, men blev overtalt til at blive inde. I overtiden dukkede bolden op foran mig, og jeg sparkede den ind. Normalt knytter jeg mig aldrig til mine støvler. De her er de eneste, jeg har beholdt. Det var en stor og forløsende ting for Brøndby at komme i finalen.”

Har du en særlig juletradition?

”Der var en overgang, hvor jeg rejste i julen. Jeg var bl.a. på skiferie og i Thailand med Yussuf Poulsen (fodboldspiller i RB Leipzig, red.) Og det er ikke, fordi jeg har noget imod det, men det er bare ikke det samme at sidde på stranden i sandaler og spise stærk mad som at holde jul i Danmark. Derfor har jeg fået den tradition at blive hjemme, det elsker jeg.”


Hvad ønsker du dig i julegave?

”En trolley, som er en golfvogn, der kan bære mine køller. Jeg er gået golf-amok i år. Jeg nyder at have det ved siden af fodbolden, fordi jeg kan smide weekendens kampe væk og bare få gået lidt i naturen.”

Hvad er din største ambition for det næste år?

”Jeg vil gerne blive endnu en bedre leder på Brøndbys midtbane. Jeg har taget nogle store skridt i den retning, men der er stadig punkter, hvor jeg kan forbedre mig i form af min udstråling og mit kropssprog. Jeg vil gerne være endnu mere til stede på banen.”

LÆS OGSÅ: Julegaver: 50 ting, vi ønsker os

LÆS OGSÅ: I FC Nordsjælland coacher Superligaspillerne de unge: Inspirationen til den specielle ordning kommer blandt andet fra Paul Scholes

LÆS OGSÅ: Zlatan i ny sjov video: ”Mine fødder er fast plantet på jorden”

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Gaver til ham og Gaver