Få sekunder efter løbet var skudt i gang, havde Filip Yang Fisker fået et forspring på tre-fire meter ned til den nærmeste modstander. Hans torso buede en smule forover, mens han sparkede med benene og flyttede sine hænder hurtigt fremad på det sorte halgulv.

Som ekvilibrist i at gå på hænder, havde han tilbagelagt konkurrencens 80 meter på et minut og 24 sekunder og sat ny uofficiel verdensrekord. Han hvilede hænderne på hoften. Der gik 20 sekunder, før nummer to kom i mål.

LÆS OGSÅ: 8 øvelser du sagtens kan droppe i fitnesscenteret

"Det gik meget godt," siger 25-årige Filip i dag, hvor han er til en almindelig morgentræning i Aarhus CrossFit, hvor han til dagligt træner.

For andet år i træk var han i maj i år med til europamesterskaberne for crossfit-udøvere; Regionals. Her dystede de 40 bedste mænd fra Afrika, Mellemøsten og Europa om at blive blandt de fem bedste, der kvalificerede sig videre til verdensmesterskaberne i Californien. De såkaldte Crossfit Games.

"Mit mål var at komme i top 15," siger Filip med et stort smil. "Det endte så med at gå meget bedre."

Aarhus CrossFit har hjemme i to gamle lagerhaller på Aarhus Havn, her har en fyr trænet side om side med Filip hele morgenen, og da fotografen og jeg har fulgt Filip i en time eller halvanden, kommer han hen til os.

"Han er virkelig den bedste, vi har, " siger han og peger op på den store industrivæg bag reolen med Kettlebell-vægte.

Der hænger der tre skilte. To af dem viser, at "FILIP YANG FISKER" deltog i Regionals i både 2014 og 2015, det tredje skilt er et banner, der er lavet til hyldest af Filip. "It's YANG motherfucker" står der. Men det er ikke kun Filips sportslige præstationer, der gør, at fyren respekterer ham.

LÆS OGSÅ: Sådan træner du som en livvagt

"Han er helt stille og rolig, går bare rundt hernede og træner som os andre. Han brøler og råber ikke, når han træner. Faktisk råber han egentlig aldrig, han er bare sådan... afdæmpet," siger han og fortæller, de var rigtig mange af klubbens over 1000 medlemmer, der fulgte med på storskærm fra lagerhallen i Aarhus, da Filip dystede til Regionals, der blev afholdt i Ballerup Super Arena i år.

På Facebook har folk også delt deres begejstring for Filip efter Regionals. Det er selvfølgelig hans venner, men han bliver immervæk beskrevet som noget nær Mother Theresa og Usain Bolt i én person. Der er blandt andet en, som har postet et billede på Facebook-væggen, hvor der står:

"If an athlete has monster lifts & fast times, it does not impress me. That's a dime a dozen these days.
If an athlete has monster lifts & fast times while being a humble person & a genuine ambassador for the CrossFit community then I'm not only impressed, I'm a fan."Filip vejer 105 kilo og måler 196 centimeter i højden, og da han i Ballerup skulle igennem stævnets syv forskellige "events" – forskellige former for træningspas, burde han i virkeligheden ikke have kunnet kæmpe med på de andre deltageres niveau.
"Jeg er for tung og for kluntet med min lange krop," siger han.

Han svinger sig i en vandret stang i et stativ nede lagerhallen på havnen i Aarhus og viser, hvordan hans fødder rammer gulvet hver gang, hvis han ikke bukker benene. Stangen hænger i en standardhøjde, som alle deltagere skal svinge sig i.

De andre deltagere er generelt mindre end ham. De kan langt bedre svinge sig og få fart på. Og når de skal løfte vægtstangen hurtigt over deres hoved, så er afstanden ikke så lang. Filip halter bagud i de øvelser.

"Og i andre øvelser er jeg for doven, kan man godt sige. Jeg øver mig på at bide tænderne sammen, når jeg skal igennem et længere pas, hvor det handler om at holde ud, men jeg vil i virkeligeden hellere hamre af sted og få det overstået," siger han.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste løberuter i Danmark

En af Filips bedste venner udenfor crossfit-verden fremhæver også, at Filip holder sig til det, han er bedst til.

"Han vil helst ikke miste sin kontrol over situationer," siger han.

Men tilføjer:

"Der er bare det, at Filip alligevel er god til alt, han gør."

Han var dygtig til fodbold, faktisk spillede han på eliteniveau, indtil han stoppede som 18-årig. Og selvom Filips krop blev for stor med alderen, så kommer hans atletiske evne til at gå på hænder fra en fortid som gymnast.

LÆS OGSÅ: Sportsstjerner smider klunset i elegante portrætter

Men der er ting, Filip ikke så godt kan lide at gøre. For eksempel stiller han op til interview, fordi han gerne vil blive bedre til at tale om sig selv. Han svarer høfligt på spørgsmål uden at afsløre for meget. Hvis et spørgsmål går tæt på, hvordan han for eksempel ser sig selv som person, svarer han med et "det ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal svare på. Jeg gør og er jo bare, som jeg er. Jeg er ret simpel."

Hans ven supplerer:

"Selvom Filip egentlig ikke kan lide at være i fokus, så har han et eller andet vindende over sig, der gør, at han alligevel altid ender i centrum for folks opmærksomhed."I og med at Filip havde kvalificeret sig blandt 20.000 deltagere i opløbet til Regionals, kunne han ikke undgå at skulle stå til konkurrencerne med de fyldte lægters opmærksomhed rettet mod sig. Han havde det godt lige op til, men når han først var på, fik han bølgende fornemmelser i kroppen og ville egentlig gerne have det overstået.

"Jeg kan i virkeligheden bedst lide, når der er helt stille og roligt, fremfor at der er 1.000 mennesker, der glor på mig," siger Filip.

I Ballerup var der mange, der gloede på Filip. På stævnets første to dage havde han overrasket alt og alle, og da han lørdag aften sad hjemme og stirrede ud i luften, var han noget overvældet. Han lå på en samlet femteplads; kvalificeret til verdensmesterskaberne.

Nede i crossfit-hallen fortæller de, at de ikke har set Filip agere så presset før. Selv er Filip mere moderat.

"Det var fint, at det var gået så godt," siger Filip.

På sidste dagen vidste Filip, at han skulle dyste i nogle for ham svære discipliner, så han sparede sig i starten for at holde hele vejen igennem og klare 15 af de såkaldte muscle ups i træk. Men det går for langsomt.Med 6,5 sekunder op til nummer fem, glipper Filip verdensmesterskaberne. Det er sindssygt skuffende, siger han, men omvendt var han glad for sin præstation.

"Og så betød sjette pladsen også, at den officielle sæson sluttede, og jeg kunne komme på Roskilde Festival," siger han og understreger, at han tager sin sport dybt seriøst.

Alligevel skal det lige med, at han også vandt en konkurrence i at drikke to øl i én øl-bong til Aarhus Universitets Kapsejlads for et par år siden. Det klarede han på 1,8 sekunder.

LÆS OGSÅ: "Jeg fik hjertebanken og koldsved. Spillerne skiftede klub hvert minut, og jeg måtte sætte flere timer af til det daglige bogholderi"

LÆS OGSÅ: De 6 mest typsike fejl i fitnesscenteret

LÆS OGSÅ: Med talent til træning: Sådan bygger Jonas Zohore sig op