Han er bedst kendt for sine spektakulære mål, et mildest talt iltert temperament og sine herretacklinger, helst med begge ben forrest. Men den franske Manchesterlegende er også en entertainer, der udstiller sig selv som en overdrevent manchomand, der bramfrit rister sine kollegaer.

Ved hele VM-slutrunden vil han i korte satiriske videoer, hvor han går under navnet The Commissioner of Football kommentere spillere og landshold. Iført opknappet skjorte ned til navlen og en hæderlig gråstænkt brystbehåring håner og hædrer han alt, der foregår på gebrokkent engelsk med en misundelsesværdig selvtillid.

Efter en monolog, hvor Cantona først hudfletter Messi og efterfølgende lovpriser Ronaldos tre mål mod Spanien, kommer han frem til det, alle har tænkt over ved denne slutrunde. Hvad sker der med Neymars hår?

”Neymar har besluttet har hylde en stor fodboldnation, der ikke formåede at kvalificere sig til verdensmesterskabet,” siger han. ”Hans spaghetti-frisure vil varme hjerterne hos vores italienske venner. Ude af syne, men ikke ude af sind.”

Se den fulde video herunder.