Premier League-klubben Sunderlands angriber Steven Fletcher kom i sidste uge i digitalt stormvejr på de sociale medier. Her blev et billede af ham og hans Lamborghini Aventador til 2,4 mio. kroner (uden dansk indregistreringsafgift vel at mærke) nemlig offentliggjort.

Og det er ikke noget, der falder i god jord, når man har scoret blot syv mål i to sæsoner, og ens hold har svært ved at holde sig over nedrykningsstregen.

LÆS OGSÅ: Myter, mærkværdigheder og usandheder overhørt i danske fitnesscentre


Hverken den sorte Lamborghini, der i øvrigt er identisk med Cristiano Ronaldos, eller den sorte Bentley i baggrunden placerer dog Fletcher i toppen af de vildeste bilindkøb, når man sammenligner med andre fodboldspilleres. Her er nogle af dem:


Sulley Muntari fra Ghana og italienske AC Milan har smidt penge i denne Mercedes Brabus G63 AMG 6x6, der er en nær slægtning til Inkas' pansret mandskabsvogn. Hvad angår den fire tons tunge bils udseende, er det sikkert at sige, at den vil tiltrække de flestes opmærksomhed, hvor end man vælger at køre den.William Gallas fra Frankig har spillet i flere engelske storklubber, heriblandt Chelsea og Arsenal. Han lod sig sidste år pensionere fra sin aktive fodboldkarriere, så nu skulle der være tid til at cruise rundt i sin Mercedes SLR McLaren.

Jeremy Clarkson, tidligere vært på Top Gear, har udtalt, at den er at foretrække frem for den legendariske McLaren F1. Det gør den dog ikke til en fornuftig investering med en pris på over tre millioner kroner - stadigvæk uden dansk registreringsafgift naturligvis.

Gallas erhvervede sig den i krom. Hvordan skulle man ellers kunne lægge mærke til den? 
Mario Balotelli fra Italien og engelske Liverpool ejer denne Bentley Continental GT. Bilen er i den dyre ende, men egentlig relativt kedelig sammenlignet med Gallas og Muntaris biler - hvis det altså ikke var for camouflage-farven. Vi vil undlade at kommentere på det og blot lade billedet stå til egen vurdering, mens Bentley nok frygter, at Balotelli kunne finde på at give deres Speed 6 samme tur hos maleren.


1001... #BENZO

Et billede slået op af Karim Benzema (@karimbenzema) den 20. Feb 2015 kl. 10:23 PST


Karim Benzema fra Frankrig og spanske Real Madrid er en af efterhånden mange, der kan prale med at eje en kromfarvet bil. Den her er dog, selvom Gallas' bil på mange måder er ekstraordinær, i en klasse for sig: Bugatti Veyron, verdens hurtigste gadebil.

Den sidste af i alt 450 eksemplarer blev for ganske nylig produceret, og især fordi bilen koster i omegnen af 40 mio. kroner i Danmark, er den så vanvittig. På trods af den høje pris siges det, at Volkswagen-koncernen, der ejer Bugatti, tabte mere end 30 mio. kroner pr. eksemplar, de solgte. Helt igennem en vild bil.
Zlatan Ibrahimovic fra Sverige og franske PSG skal naturligvis også med på denne liste. Ja, han ejer en Porsche 918 Spyder, der i sig selv er denne liste værdig, men mere iøjnefaldende er hans Enzo Ferrari F60.

Bilen, der første gang blev præsenteret i 2002, er blot produceret i 399 eksemplarer og ville i Danmark koste i omegnen af 20 mio. kroner. Men ikke alle fik lov til at købe den fra ny, det var nemlig Ferrari, der besluttede, om man overhovedet var egnet til at eje den. Og hvem skulle være mere egnet end Zlatan Ibrahimovic?


My babies!!! London by night!

Et billede slået op af Samuel Eto'o (@setoo9) den 5. Feb 2014 kl. 6:53 PST


Samuel Eto'o fra Cameroon og italienske Sampdoria er også glad for eksklusive biler. Meget eksklusive endda. Da han spillede i engelske Everton, lagde han blandt andet dette billede op på Instagram, hvor han poserer ved to styks Maybach. Den er efterhånden kendt som et must-have for flashy gangster-rappere, men Samuel Eto'o skiller sig nu alligevel ud ved at være i besiddelse af to.

Foruden at være utroligt dyr, er Maybachen også en utroligt dårlig investering, der i følge Top Gear mister 3.500 danske kroner i værdi... om dagen.


SEA, home sweet home! #djidjole #lome #team228 #teamafrica #relaxing #lifesgood

Et billede slået op af The Real Adebayor (@e_adebayor) den 26. Maj 2014 kl. 5:54 PDT


Emmanuel Adebayor fra Togo og engelske Tottenham er ikke den eneste fodboldspiller, der ejer en Rolls-Royce Phantom. Han er dog os bekendt den eneste, som ejer en guld og matsort af slagsen.
El Hadji Diouf fra Senegal og malaysiske Sabah er tilsyneladende glad for biler, man kan spejle sig i. Han har tidligere ejet en krom Mercedes SLR McLaren, identisk med den Gallas ejer, og denne Cadillac Escalade, der især er et kærligt eje blandt amerikanske sportsstjerner og gangster-rappere.

Så hvordan undgår man at blive forvekslet med Rick Ross? Man maler den selvfølgelig guld og påmonterer seks udstødningsrør.
Stephen Ireland fra Irland og engelske Stoke har i sin fodboldkarriere altid været glad for biler, der har formået at skille vandene. Blandt andet denne Audi R8, som mildest talt tilføjer en ny dimension af æstetisk tarvelighed. Men hver sin smag, og Stephen Ireland har efterhånden gjort det til sit varemærke at omlakere dyre biler, så de ser mere...Stephen Ireland-agtige ud.

Han er tidligere set i en sort Range Rover med lyserøde fælge, og også hans hvide Bentley Continental fik en tur hos maleren, da den åbenbart savnede røde detaljer.

Audi krydser ikke utænkeligt fingre for, at Ireland holder låget på spraydåsen over for deres nye ansigtsløftede R8.


Check out @4fkmotorsport and hit follow.

Et billede slået op af Muntari4FK (@sulleymuntari) den 18. Sep 2014 kl. 12:28 PDT


Vi slutter, hvor vi startede: ved Sulley Muntari, som her poserer foran sin Lamborghini Aventador, der er omtrent lige så godt camoufleret som Mario Balotellis Bentley. Camouflagens paradoks, kunne man fristes til at sige.

LÆS OGSÅ: Zlatan undskylder for at kalde Frankrig et lorteland, der ikke fortjener PSG

LÆS OGSÅ: Se billederne: Di Marias svulstige luksusbolig til salg


LÆS OGSÅ: Fodboldstjernerne slår tilbage mod alle haters