Man må gå ud fra, at Rafael van der Vaart vidste, hvad han gik ind til, da han sagde de berømte ord: "Selvfølgelig flytter jeg med." 

Den tidligere verdensstjerne har i hvert fald taget konsekvensen og er som bekendt kommet til Danmark og Superligaen med kontrakt i FCM. Ud over formentlig en ambition om at sparke liv til en hendøende karriere er sidegevinsten, at han nu kommer helt tæt på kæresten, der er den hollandske håndboldspiller Estavana Polman. 

Til daglig spiller den 23-årige håndboldspiller i Team Esbjerg, hvor hun udover sit store talent, også er kendt for at have et stort temperament på banen.

Det viste hun blandt andet under en kamp, hvor hun fik rødt kort for at skubbe Tvis’-spilleren Camilla Herrem helt af banen. Polman forstod ikke udvisningen, da hun ifølge hende selv blot prøvede at komme ud af Herrems faste greb.   Drømmen om en langvarig håndboldkarriere på højeste niveau var dog nær blevet ødelagt, da hun som 16-årig endte i en trafikulykke med sin familie. 

Hun brækkede ryggen to steder og kunne slet ikke mærke sine ben i de første ti minutter. I dag har hun stadig rygproblemer, men er ekstremt taknemmelig for at kunne spille igen, udtaler hun til TV2 Sport.  

Selvom Polman lige nu er til OL i Rio for at spille for Holland, har hun udtalt til Jydske Vestkysten, at parret lige nu leder efter en bolig sammen i Esbjerg. 


LÆS OGSÅ: Etiopisk svømmer tager verden med storm med sin farkrop

LÆS OGSÅ: Fiji vinder deres første OL-medalje nogensinde