Nicolai Boilesen, 24 år, venstre back.

En fodboldtrøje skal ikke være for stor i fittet ­og ikke for lille. Det skal være sådan, at man ikke mærker, man har den på.

I Ajax skal man selv betale for trøjen, hvis man vil bytte efter en kamp. Da vi mødte FC Barcelona, byttede jeg trøje med Messi. Det skete meget tilfældigt. Vi stod ved siden af hinanden, da kampen sluttede, og jeg spurgte, om vi skulle bytte. Det er en speciel trøje for mig, og på et tidspunkt skal den nok indrammes. Jeg har også kastet min trøje ud til vores medrejsende fans efter europæiske kampe. Det er en god måde at sige tak for støtten.

Jeg har ca. 20 trøjer, som jeg har byttet med modstandere efter kampe. Det er en god souvenir. Da vi mødte Italien i VM-kvalifikationskampen i 2013, byttede jeg trøje med Andrea Pirlo. Det skete også meget naturligt, fordi vi stod ved siden af hinanden, og jeg spurgte ham bare. Jeg ville ikke have gået 10 meter i den forkerte retning for at få fat i hans trøje, men den er da cool nok at have.

Fodbold bliver noget andet, når man selv spiller på højt niveau. Man er selv midt i det, det er et arbejde, så de andre spillere er dine kolleger, og man er ikke fan, som man måske var, da man var yngre og ønskede at blive professionel.

Man skal lade være med at banke på klublogoet, når man scorer, hvis man er på leje et års tid. Det er de færreste, der kan gøre det, uden at det bliver opreklameret. Hvis Steven Gerrard gjorde det, dengang han spillede i Liverpool, var det i orden.

Alle på landsholdet går op i udseendet, men de mest forfængelige er Jannik Vestergaard og Nicklas Bendtner. Viktor Fischer er også glad for spejlet.

LÆS OGSÅ: Jannik Vestergaard: "Det er irriterende at spille i noget, der ikke er fedt"

LÆS OGSÅ: Viktor Fischer: "I omklædningsrummet er der konkurrence om at have det smarteste tøj. På det område er fodboldspillere nogle kællinger"

LÆS OGSÅ: Nu kan du med sindsro dyrke sex før en vigtig kamp