Kattepoter, tunneller, slalomdriblinger, husmandsfinter, maskerede afslutninger. Det er alt sammen en del af Pietro Tomasellis repertoire - og han udfører dem med en teknisk beherskelse, der kan gøre mange voksne amatører misundelige, ikke mindst fordi han kun er 9 år gammel.

Det er kun naturligt, at sådan en dreng vækker opmærksomhed i fodboldindustrien, hvor investorerne konstant er på udkig efter fremtidens fineste salgsvarer, efter morgendagens Messi eller Maradona, talenter, der lyser stærkere end alle andre i deres årgang.

LÆS OGSÅ: Nordens Messi demonstrerer talentet

Og efter at videoer med Tomaselli, der er tilknyttet ungdomsafdelingen i den belgiske klub Anderlecht, er begyndt at cirkulere på YouTube, har en række af de største europæiske klubber, inklusive Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Milan, været interesserede i at hverve den unge mand til deres akademier. Det skriver italienske Corriere della Sera.

Men AS Roma, der også fik vakt deres nysgerrighed af videoerne, er endt med at løbe med en aftale med den eftertragtede miniput, der er belgisk statsborger, men har italienske bedsteforældre.

"Vi har fået en vidunderlig modtagelse i Italien, måske endda bedre end den, Maradona fik. Pietro er allerede klubbens maskot, det ved alle: fra præsidenten til spillerne," siger den unge fodboldspillers far, Pino Tomaselli.

LÆS OGSÅ: Den hippe, den fascistoide og den med stavefejl - fodboldverdenen i 11 tatoveringer

Det er uklart, hvordan Roma har vundet kapløbet om det unge talent, der har spillet fodbold, siden han var fem, Men faren afviser, at det skulle være økonomi, der har bestemt, at familien Tomasellis fremtid ligger i den evige stad. Han fremhæver derimod klimaet i den italienske hovedstadsklub.
 
"Alle kender hinanden og hilser på hinanden. Vi kunne se, at ledelsen taler til børnene og kender deres fornavne. Vi kunne tydeligt se, at det er en stor familie," siger faren til belgiske La Gazette.

Her kan du se nogle af de videoer, der har været med til at udbrede Pietro Tomasellis ry: