Der findes i dag app’s, der kan hjælpe os med mange af hverdagens små og store udfordringer. App’s der hjælper os med at huske aftaler, finde vej samt overføre og modtage penge for omgangene i byen. Men sjældent støder man på en app, der som Home Connect-app gør hverdagen nemmere på så mange fronter.

Siemens har nemlig udviklet en app, der kan sætte ovnen til at forvarme, når du kører fra arbejde. Og hvis du er i tvivl om, hvorvidt du mangler mælk til kaffen, så kan du også tjekke det. Den er nemlig koblet op til et lille kamera i køleskabet, der giver dig det kulinariske overblik.

Vi har her taget et kig på nogle af de største fordele ved Siemens Home Connect-app.

Elektronisk souschef i køkkenet

Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til mere grundlæggende ting i køkkenet end at forvarme ovnen, kan du også bruge app´ens recipeWorld-funktion fra Siemens. Funktionen indeholder et hav af lækre opskrifter og hjælper dig med at finde lige netop den ret, du er i humør til. Når du har lagt dig fast på, om du er til lammekølle eller grøntsagstærte, sender du indstillingerne direkte til ovnen, så sørger den for at være opvarmet og klar, når du kommer hjem.

 
Morgenkaffe på sengen – fra sengen

Alt det, der foregår før og efter måltidet, bliver også nemmere med app´en. Hvis du har glemt at sætte opvaskemaskinen i gang nede fra træningscentret. Og indbefatter dine morgenritualer en kop friskbrygget varm kaffe, kan du lave en playliste til kaffemaskinen. Så er det hurtigt lige at tilberede kaffen når du kommer ud i køkkenet. 

En efterspurgt tjeneste

Hvis du synes, det lyder fristende, er du ikke den eneste. En undersøgelse viser nemlig, at Siemens’ Home Connect-teknologi falder på et tørt sted – ikke kun hos den mandlige del af befolkningen. Omkring hver tredje bliver for eksempel hjemme og venter, mens opvaskemaskinen, ovnen eller vaskemaskinen er i gang. Og mere end halvdelen af os er ofte eller nogle gange i tvivl om, hvorvidt vi fik slukket for apparaterne, inden vi tog hjemmefra. Undersøgelsen konkluderer også, at mere end halvdelen af danskerne gerne vil have mulighed for at betjene deres hvidevarer med en app. Falder du i den kategori, har du altså nu mulighed for at tage kontrol over dit hjem – uanset om du er på arbejde, til træning eller er ude med vennerne.

Læs mere om Siemens Home Connect - klik her.