Kære Android-bruger, du kan prøve at slippe uden om det, så meget du vil. Du kan benægte, du kan argumentere for, at indholdet jo er meget bedre (hvilket sikkert også er sandt) eller bare lukke ørerne og ryste på hovedet ad den person, der har valgt at tage diskussionen med dig.

Men i sidste ende vil det ikke rykke på det faktum, at Android-telefoner altid har været bagud på points, når det kommer til æstetik, hvis man sammenligner med Apples iPhone.

De seneste år er det stilistiske gap dog blevet mindre, fordi Apple insisterer på, at deres elskede guldkalv skal ligne en konkurrenten mere og mere. Og nu forsøger Samsung, den førende Android-producent, så at lukke det sidste hul – og måske også at lave et lille forspring.

Til at gøre det har de – for anden gang på et år – allieret sig med et af tidens mest trendy luksustøjmærker, Maison Margiela, hvis Tabi-sko (dem med split toe) er så hyperpopulære, at man skulle tro, recession var en klovn, vi grinte af. Nærmere bestemt er det franske modebrand blev kaldt hid for at fortolke Samsungs Galaxy Z Flip5-model.

”Dette andet samarbejde mellem de to mærker samler mode og teknologi ved at gå til arbejdet med en højteknologisk enhed på en måde, der ligner konstruktionen af en haute couture-beklædningsgenstand. Gennem dette samarbejde ønsker vi, at forbrugerne skal opdage deres egen identitet og udtrykke den uden begrænsninger,” siger Stephanie Choi, Executive Vice President i Samsung, i en pressemeddelelse.

Navnet på telefonen er, som du kan læse, ret overgearet, og designet kan næsten følge med. På bagsiden af telefonen arbejdes der med en slags semi-transparent effekt, der viser den indre struktur på en Maison Margiela-jakke, og det skulle ifølge Samsung, ”forene teknologi med mode.” Derudover medfølger også to forskellige etuier i Margiela-stilen, samt en oplader trykt med Maison Margielas logo.

Samsung Galaxy Z Flip5 x Maison Margiela vil blive sat til salg den 30. november på udvalgte markeder, hvilket nok betyder, at du skal et smut til Asien, hvis du vil have fingrene i en ægte hypebeast-telefon.

image854fa.png