Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

I det nye Gran Turismo 7 kan du besøge flere steder i København

Foto: PR

I det nye Gran Turismo 7 kan du besøge flere steder i København

Du kan få din drømmebil til at holde ved fx Børsen, Nyhavn og Amalienborg ved hjælp af et fotoredigerings-setup i Gran Turismo 7, som PlayStation netop har lanceret.

Det er 25 år siden, at det første Gran Turismo udkom til PlayStation 1 i en noget mere pixeleret udgave, end man kender fra i dag. Med årene er grafikken og spiloplevelsen kun blevet bedre og bedre, og Gran Turismo har opbygget en enorm og trofast fanskare.

Nu er der godt nyt til de danske fans af bilspillet. I det helt nye Gran Turismo 7 til PS4 og PS5, der skal markere 25-års jubilæet, kan man besøge flere velkendte lokationer i København.

Til spillet har man udviklet foto-featuren Scapes Mode, der gør det muligt at placere og redigere billeder af biler på tværs af 2.500 berømte lokationer fra hele verden, herunder 16 steder i den danske hovedstad.

Der er tale om baggrundsbilleder af blandt andet Nyhavn, Toldbodgade, Sydhavnsbroen, Amalienborg, Børsen, Niels Juels Gade og Gefionspringvandet. 

Hvis du har flair for fotoredigering, kan du altså lege med at få din drømmebil til at holde knivskarpt på en af de danske seværdigheder.

Du kan herunder se et par eksempler:

Gran 1.jpg

Gran 2.jpg