Der er efterhånden græskar og børn i spøgelseskostumer overalt. Måske din telefon også skulle have en Halloween-makeover? Uniqfind har lavet et iPhone-cover, der får din telefon til at ligne noget, der er gået op i flammer.

Coveret har fået det opfindsomme navn ’Explo-Sung’ med knap så subtile referencer til telefoneksplosionerne, som Samsungs Galaxy Note 7-telefonerne hurtigt blev kendt for.

Note 7-telefonerne begyndte at eksplodere i ét væk verden over på grund af en kortslutning i batteriet, der fik telefonen til decideret at bryde ud i brand. Derfor begyndte man hurtigt at nappe Note 7-telefoner i sikkerhedskontrollerne i de fleste lufthavne af frygt for en brand i himmelrummet.

Batterieksplosionerne endte med i september at få Samsung til at tilbagekalde alle eksemplarer af den ellers anmelderroste telefon.

Designerne bag coveret forbeholder sig håneretten og skriver på deres hjemmeside: ”Vi har fundet på en ubarmhjertig måde at klæde din iPhone ud på denne halloween – som en brændt telefon! Vi introducerer Explo-Sung-coveret til iPhones. Det er vores hotteste cover nogensinde,” hvis man forstår sådan en lille en.

Coveret koster omkring 170 kroner og kan købes på Uniqfinds hjemmeside. Uniqfind er imidlertid ikke de første til at sende Samsung en kærlig hilsen. I GTA kan du nemlig kaste med Samsung Galaxy Note 7-telefoner i stedet for de traditionelle små ’sticky bombs’ ved at downloade et såkaldt mod, der tilfører spillet nye effekter, som ikke var tiltænkt af producenten.

Samsung-folkene syntes mildest talt ikke, at GTA-hilsenen var morsom. Tværtimod. De bad angiveligt YouTube om at fjerne videoen af telefonbomberne. Så de hygger sig nok hverken med det nye eksplosionscover eller de små stikpiller, der dukker op på de sociale medier.

På Twitter har brugerne moret sig fyrsteligt med at gøre nar af den sydkoreanske kæmpevirksomheds seneste telefon. Se nogle af de sjoveste opdateringer herunder.