Dating kan være et ensomt spil. Hver gang stiller du dig selv til skue, og nederlagene kan føles tunge, hvis man skal bære det alene. Men nu vil Tinder gøre det mere socialt. Det betyder, at du kan få en ven eller flere ud og møde nye mennesker.

Med den nye funktion kan du og dine venner finde andre grupper, der er på vej i byen. På den måde er den første barriere allerede overvundet, når man mødes. Når du swipe igennem grupperne, kan du også se de enkelte personers profiler.

Vi har tidligere beskrevet, hvordan man ofte tager sig bedre ud i flok, den såkaldte cheerleader-effekt. Og det giver Tinder altså mulighed for nu, og samtidigt kan du allerede fra start få en bedre fornemmelse for, hvem hun er ud fra hendes venner.

Når du finder en interessant gruppe kan man chatte og aftale nærmere. Her kan du også anføre din gruppes intentioner, hvis nu I blot leder efter nogle at bowle med. Tinder lover dog også, at der vil være en funktion, hvor man kan fravælge at blive hevet med i en gruppe. En gruppe varer 48 timer, hvorefter den vil blive slettet. 

 

Indtil videre er det rullet ud som et forsøg i Australien, men det er meningen, at det skal være gældende i hele verden snart.

LÆS OGSÅ: Video-instruktør opbyggede sit arbejdsnetværk gennem Tinder

LÆS OGSÅ: Er Sverige verdens bedste Tinder-land