Hvert år udsender Apple software-opdateringer til både iPhones, iPads og iPods. Til efteråret lancerer tech-firmaet endnu en opdatering - og den kommer til at præge, hvordan vi i fremtiden kommer til at bruge vores telefoner, skriver Independent.

Der følger en række større eller mindre ændringer med opdateringen, der ifølge Apple vil gøre dine enheder “mere effektive, mere intelligente og endnu mere personlige”, hvilket cementeres med den personlige stemme-assistent Siri, som får indbygget endnu mere intelligens.

Det kommer til at betyde, at Siri vil kunne genkende din stemme frem for andres og den sammenhæng, du bruger den i. Derved vil den vil være i stand til at forudsige, hvilken app du vil åbne næste gang, eller hvad du vil skrive, når du skal besvare en tekstbesked, skriver Independent.

I den nye iOS-version vil Siri desuden samle mere information på tværs af dine enheder for at få et mere komplet billede af dine interesser, præferencer og rutiner. Det bliver blandt andet muliggjort af, at den bliver integreret i flere forskellige apps.

For eksempel kan Siri i iOS 11 foreslå emner fra Apple News, som du kunne være interesseret i baseret på dine browsing-vaner i Safari, oversætte tekster for dig fra kinesisk eller foreslå dig at overføre penge via det iMessage-integrerede program Apple Pay, hvis du får en besked fra en ven om at overføre et beløb, skriver Macworld.

Derudover får Siri med opdateringen en forbedret og mindre mekanisk stemme med bedre intonation og udtryksfuldhed, der giver mere “særskilte personligheder”, skriver Independent.

Den nye iOS 11 vil være tilgængelig i efteråret.

LÆS OGSÅ: Apple sætter dato på fremvisningen af ny iPhone: Her er, hvad vi kan vente os

LÆS OGSÅ: Nu kan Xbox- og PlayStationspillere måske snart spille mod hinanden

LÆS OGSÅ: Så let (billigt) er det at få 10.000 følgere på Instagram