Send et ønske op i skyen og undgå mandolinjern

Ønskeskyen sikrer, at din familie, venner og kæreste ikke spiser dig af med de kedelige og praktiske gaver til jul, fødselsdage og andre begivenheder, hvor DU har fortjent en gave.

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men hvad hvis det virkelig var muligt? Hvis du, hver gang du havde fødselsdag, hver gang anden til jul var spist og I havde danset om juletræet, så lå der lige præcis de gaver, som du hele året igennem har gået og ønsket dig.

De fleste har nok prøvet den der med at finde en grimasse, der kan passe, når mor og far præsenterer dig for dit nu nyerhvervede mandolinjern, mens bedsterne har flottet sig med et fint dynebetræk.

Det betyder som regel to ting. 1: du skal nu, efter som en anden overfladisk Hollywood-frue at have udbrudt "eeeej, hvor fedt. Mandolinjern er lige det, jeg ønskede mig!" krybe til korset og bede om kvittering. Eller 2: du skal bruge tid på at køre ned i mandolinbutikken om mandagen, hvor du ikke kan få pengene tilbage men få stukket et gavekort i hånden til en anden slags mandolin.

Men du kan måske undgå alt dette med den nye app Ønskeskyen.

Vi har altså i sandhed meget at takke Steve Jobs for. Hvad skulle vi gøre uden smartphones applikationer?

Ønskeskyen er altså en app, hvor du løbende kan skrive ønsker ned, som familie, venner og kæresten kan se.

Dermed kan du én gang for alle slutte mandolinjernets terrorregime over fremtidige fødselsdage, jul og andre begivenheder, hvor du fortjener en gave.
Appen kan findes i både Appstore og Google Play

Se, hvad vi ellers skriver om: Gadgets