Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

TastePlease

Foto: Getty Images

TastePlease

Ved du ikke, hvad du skal lave nytårsaften? Ny app matcher fester og gæster

Fællesspisnings-konceptet TastePlease hjælper dig og dine venner med at finde et middagsselskab, som I kan fejre overgangen til 2018 med.

Det er blevet den tid på året, hvor julefreden har lagt sig, og den uundgåelige snak om planerne for nytårsaften sniger sig ind i samtlige samtaler. Mens nogle har forhandlet planerne på plads for flere måneder siden, leder andre fortsat med lys og lygte efter nogle at fejre årsafslutningen med - og det vil den nye, online madklub TastePlease hjælpe med.

“Vi oplever mindre selskab på for eksempel to eller fire, der leder efter andre at lave en fest med. Eller folk, der vildt gerne vil dele deres specielle menu, særlige ret eller nytårstradition med andre. De kan mødes på TastePlease, som du kan kalde en Airbnb for middagsselskaber,” skriver stifter Frank Lantz i en pressemeddelelse.

I mange år har P3-programmet ‘Festen og gæsten’ ellers klaret ærterne for festglade mænd og kvinder, som mangler selskab nytårsaften - og TastePlease vil supplere ved at være den teknologiske ækvivalent til radioprogrammet. Alle kan oprette sig som brugere på firmaets hjemmeside tasteplease.dk eller den tilsvarende app, hvor man enten kan oprette sig som gæst eller vært for et middagsselskab. Værterne fastsætter pris og menu, og TastePlease håndterer derefter betalingen.

TastePlease er blot en af de nyeste udviklinger inden for konceptet ‘social dining’, hvor fremmede mødes over mad. På de første måneder har firmaet afholdt over 100 events og fået mere end 6.000 brugere - så der burde være god chance for, at du kan finde en nytårsfest i nærheden af dig.

LÆS OGSÅ: Fem alternativer til os der ikke gider smoking til nytår