Få wifi-styret lys til din bolig – på den fede måde

Få wifi-styret lys til din bolig – på den fede måde

Philips Hue er udviklet i samarbejde med Apple som fremtidens lys. Se hvorfor du vil komme til at elske det.

Philips Hue, udviklet i samarbejde med Apple, er fremtidens lys. Se hvorfor du vil komme til at elske det. 

Styr lyset i huset via din smartphone eller tablet, uanset om du sidder i sofaen eller ligger på en solvogn i Thailand. Philips Hue er fremtidens lys, udviklet i samarbejde med Apple, og med funktioner som du ikke kan undvære, når du først har prøvet det.

Se alt Philips Hue her.

Kort fortalt er Hue en serie af pærer og lamper, som du tilslutter til dit wifi. På den måde kan du tænde, slukke, dæmpe og skifte farve på lyset, uden at du skal skifte dine lamper ud.

Indstil lyset til dine behov
Og det stopper ikke her, for med Hue kan du indstille lyset til f.eks. selv at tænde, når du kommer hjem, slukke automatisk hver aften eller skabe det perfekte stemningslys til hverdag og fest.

Med Phillips Hue appen kan du bl.a.: 

  • Tænde lyset når du kommer hjem, eller slukke det når du går
  • Få lyset til at blinke, når dit hold scorer i fodboldkampen
  • Ændre dit lys til disko, lounge eller? 
  • Bruge det som wakeup-light

"Lyder det tosset? Så er det fordi du ikke har prøvet det endnu! Vi har tilfredshedsgaranti på Philips Hue, så du kan teste det af derhjemme, og er du ikke tilfreds, har du mulighed for at sende det retur," siger Steffen Andersen fra LampeGuru.dk, som er Danmarks største enkeltstående forhandler af Philips Hue.

Du skal altså se Philips Hue som en mulighed for intelligent styring af dit lys og en perfekt måde at få stemningslys, hvad end du ønsker et dæmpet lys, varm stearinlys-effekt, når du ser film, eller om du ønsker diskolys til dine fester. Pærerne fungerer naturligvis også som helt almindelige pærer.

Philips Hue er starten på det smarte hjem
Med tiden kommer der flere muligheder til, som f.eks. Apples Homekit samt mange tredjeparts lyskilder og apps, som kan bruges sammen med Hue. Når du f.eks. tænder lyset om morgenen, ruller persiennerne op og kaffen bliver brygget. Se det som en mulighed for at få et smart hjem, hvor du med tiden kan få hele huset til at tale sammen uden at blive ruineret.

Mulighederne er mange, men du behøver ikke at gå 'all in' med det samme. Anbefalingen lyder, at man skal begynde med et "Starter Kit" og lære det at kende. Det siges, at når først du har prøvet Hue, vil du have mere, udtaler Steffen Andersen fra LampeGuru.dk.
Læs mere om Philips Hue her

Se, hvad vi ellers skriver om: Teknologi