Meget kan man sige om Trump, men med sin håbløst ustyrlige hårpagt i gul og en kropstone ligeså orange som en gulerod har han et look så unikt, at man kun har kunnet forestille sig, at han måtte være den eneste i hele denne vide verden, som kunne se sådan ud. Indtil i dag.
 
Det viser sig nemlig, at den amerikanske præsident ikke engang har den luksus, at have sit unikke udseende for sig selv. I den spanske region Cabana de Bergantiños bor nemlig en kartoffelbonde ved navn Dolores Leis Antelo, som til forveksling ligner den amerikanske præsident, Donald Trump, så meget, at hun har fået tilnavnet ’Señora Trump’.
 
Hele virakken startede, da Dolores Leis Antelo gav et interview til en lokal journalist på sine kartoffelmarker. I sagens natur handlede interviewet om noget helt andet, men da billederne af den midaldrende kartoffelbonde ramte de sociale medier, endte hendes udseende med at være historiens fokus.  

Dolores Leis Antelo bor i et af Spaniens landdistrikter, lever tilsyneladende et simpelt liv og har hverken computer eller telefon. Til trods for det, er hun altså blevet en internet-kendis, og med hjælp fra de lokale aviser er beskeden om det også nået frem til hende.
 
Til den spanske avis La Voz de Galicia fortæller Dolores Leis Antelo, at det må være farven på hendes hår, der gør udfaldet – og i øvrigt, at hun er smigret over alt opmærksomheden – også selvom den forbinder hende til Trump.
 
Men igen. Der er da også en eller anden form for spænding i have et hashtag opkaldt efter sig på Twitter, fyldt med konspirationsteorier om Trumps hemmelige dobbeltliv.