Criminal: UK (sæson to), serie
Den britiske og anmelderoste serie er tilbage med en ny sæson fra afhøringslokalet. Her er der fire nye sager og fire nye mistænkte, der skal forklare sig for politbetjentene, der blandt andet bliver spillet af ’Line of Duty’-skuespilleren Rochenda Sandall. Hele serien udspiller sig på tre forskellige locations – afhøringslokalet, observationslokalet og på gangen uden for lokalerne. Hvis du endnu ikke har set første sæson, skal du ikke snyde dig selv for den – den kan med fordel ses, mens du venter på sæson to.

Kan ses fra 16. september

Doctor Sleep, film
”Heeere’s Johnny!”. Stanley Kubricks gysermesterværk ’The Shining’, der fulgte Jack Torrances besættelse og forsøg på at dræbe sin kone Wendy og sønnen Danny, var med til at give kollektive mareridt til filmfans på tværs af kloden efter dens premiere i 1980. Nu kommer opfølgeren ’Doctor Sleep’, der følger den traumatiserede søn Danny som voksen. Ewan McGregor spiller rollen som Danny.

Kan ses fra 2. september

Whose Vote Counts, Explained, doku-serie
Det amerikanske præsidentvalg er efterhånden lige rundt om hjørnet, og det betyder, at amerikanerne skal til stemmeurnerne. Om det bliver brevstemmer eller fysisk fremmøde vides ikke endnu, men mulighederne for valgsnyd er allerede heftigt debatteret – Netflix-serien ’Explained’, der har dækket alt fra den kvindelige orgasme til cricket, forklarer dig om vejen til stemmeurnerne.

Kan ses fra 28. septemberexplained.png

Birds of Prey, film
Det var ikke lutter lagkage for anmelderne, da de skulle bedømme ’Suicide Squad’ tilbage i 2016. Filmen fik en mildt sagt lunken modtagelse, men alle var dog enige om ét lyspunkt: Margot Robbies skildring af den skingrende skøre antihelt Harley Quinn. Præstationen har kastet spin-off’en ’Birds of Prey’ af sig, der har netop Harley Quinn i hovedrollen. Her følger vi hende, efter Jokeren har smidt hende på gaden i Gotham og hendes kamp mod skurken, gangsteren Roman Sionis, der spilles af Ewan McGregor.

Kan ses fra d. 30. september

The Playbook, dokumentar
Legendariske trænere som José Mourinho, Doc Rivers og Patrick Mouratoglou deler reglerne, de lever efter for at opnå succes. I interviews fortæller trænerne om de vigtige øjeblikke i deres personlige og professionelle liv, der har formet deres træningsfilosofier og gjort dem til nogen af de mest succesfulde trænere inden for deres felt.

Kan ses fra 23. september
ThePlaybook_Season1_Episode2_00_01_09_15-1597779530-928x523.jpg

The Theory of Everything, film
En nyklassiker rammer Netflix, når det bliver muligt at se filmen om vores tids Albert Einstein i ’The Theory of Evertything’. Filmen tager sin begyndelse, da den unge Stephen Hawking starter med at læse fysik på det prestigefyldte Cambridge University i 1960’erne. Her forelsker han sig i den kunsthistoriestuderende Jane Wilde, som senere bliver hans kone. Hawking får kort efter konstateret den nervesvækkende sygdom ALS, der sætter ægteskabet og hans liv på en prøve.
Rollen som den verdensberømte fysiker sikrede britiske Eddie Redmayne en Oscar for bedste mandlige hovedrolle tilbage i 2015.

Kan ses fra 4. september

Sneakerheads, tv-serie
Så er der endelig en tv-serie på vej til alle jer gummiskosfanatikere derude.
Komedieserien ’Sneakerheads’ følger den tidligere sneaker-samler Devin (spillet af Allen Maldonado), der må på en global jagt for at finde en sjælden sneaker, så han kan betale sin gæld på 5.000 dollars tilbage efter at være blevet snydt af en ven.

Kan ses fra d. 25. september
SNEAKERHEADS.jpg