Evil Genius


Duplass-brødrene sætter i disse år store aftryk i serieverdenen. De gør sig som skuespillere i fx ’Transparent’ og ’Togetherness’, og så har de deres eget produktionsselskab, hvorfra de har produceret serien ’Wild Wild Country’ om en indisk sexkult. Nu er de tilbage som producere i true crime-serien, ’Evil Genuis’. En uhyggelig sag om et pizzabud, der får en bombe om halsen og ordre til at røve en bank. Hvis han skal overleve, skal han følge et skattekort med instruktioner.

Ude nu på Netflix

Preacher - sæson 3


Der er efterhånden så mange superhelteserier og film, at man skal være endog meget stor fan af genren for at følge med. Og jo flere der kommer, jo længere bliver der også mellem dem, der er værd at se. En af de mest interessante er ’Preacher’, hvori hovedperson til trods for sit erhverv som præst ikke er nogen helgen. Serien har god humor, og handlingen er konstant på grænsen til det kitchede, uden at falde over.

Ude på Viaplay

Arrested Development - sæson 5


En af de bedste og mest begavede komedieserier på markedet har mange gange været tæt det endelige gennembrud uden helt at nå det. Mange havde forventet, at det ville komme efter, at Netflix overtog den, men sæson 4 fejlede fuldstændig. Det har man lært af, lover folkene bag, og i femte sæson skulle vi være tilbage på fordums højde. Der er også bebudet et remix af sæson 4, så den bliver lidt mere forståelig. 

Ude nu på Netflix