A$AP Rocky er en kreativ herre. Det kommer både til udtryk i hans musik og tøjstil. Rapperen har influeret modebiledet markant de seneste år med sin personlige stil. Skinnende minkpels tilsat guldkæder i hobetal, bordeaux vinterhue, oldschool vans, jeans, t-shirt og rasta-fletninger. Det er sådan, vi kender ham. 

A$AP Rocky har sans for at sammensætte ting, og i et stort interview med GQ afslører han, at han også har grønne fingre og forstand på indretning.

Faktisk ville han arbejde som florist eller indretningsarkitekt, hvis ikke han var rapper, fortæller han.

”Jeg vil gerne designe møbler. Måske en sofa. Eller en seng,” siger han til GQ.

”Jeg har sådan en god smag. Jeg elsker blomster. Jeg mener, at indretning og feng shui er vigtigt. Hvis ikke det (at være florist eller indretningsarkitekt, red.) kunne det være filminstruktør. Men i hele mit liv har jeg kun villet være rapper. Det har altid været det.”

29-årige A$AP Rocky, der er på forsiden af sektionen 'GQ Style' i den seneste udgave, har ifølge makkeren ASAP Twelvyy også et andet talent.

”Han er god at spille Pokémon. Du kan se ham med 500 Pokémon-kort,” siger A$AP Twelvyy.

I interviewet fortæller A$AP Rocky også, at han vil opkalde sin søn efter Pharrell og forklarer nærmere omkring hans kommende album, som han har indspillet i London i England.

Se hele videointerviewet her: