Om godt en måned er der Danmarkspremiere på ’The Square’, der vandt Guldpalmerne for bedste film ved filmfestivalen i Cannes tidligere på året.
Filmen, der er instrueret af den anerkendte svensker Ruben Östlund, har danske Claes Bang i hovedrollen.

Du ved, ham den høje, flotte fyr, der ligner en filmstjerne anno ca. 1959.

Med rollen i filmen har Claes Bang fået en helt uvant opmærksomhed, der endda har udmøntet sig i rygter om, at han kunne være den nye James Bond.
Men så glamourøst har det langtfra været altid været.

Faktisk har skuespilleren igennem 20 år kæmpet for at få et rigtigt gennembrud i Danmark – en ambition, der nu er blevet overhalet indenom af den internationale succes.

I månedens forsideinterview fortæller Claes Bang om anmeldertæsk, om telefoner, der aldrig ringer, og om det usandsynlige møde med den krævende svenske instruktør.

Det er en historie om at tvivle på sig selv – som fagmand og som mand. For selv om Claes Bang har meget kørende for sit udseende, har han aldrig levet som en Don Juan, tværtimod. Som han siger:

”Kender du ikke det, at man engang imellem møder en kvinde, hvor man tænker: ”Jeg tør ikke engang få hen og sige dav.”

Ud over historien om Claes Bangs lange vej til succes byder Euromans november-nummer også på en dag på jobbet med senioranklager Kristian Kirk, der ved, hvordan man stirrer mordere og bandemedlemmer i øjnene, og et besøg i værkstedet hos Peter Sunesen, verdensmester i fuglekonservering.

Lær også at lave fish and chips, og forkæl dig selv med 32 siders vintermode.

LÆS OGSÅ: De bedste film i 2017 - indtil nu

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Blade Runner er et skræmmende livagtigt fremtidsmareridt