Hvis nogen skulle være i tvivl, så spænder Daniel Radcliffe vidt i sit repertoire. Og i den netop offentliggjorte trailer til filmen 'Imperium', lægger Radcliffe for alvor afstand til tiden som troldmanden Harry Potter.

Baseret på en sand historie spiller Daniel Radcliffe en ung, idealistisk FBI-agent ved navn Nate Foster, der nervøst anlagt går undercover for at infiltrere en radikal, højreorienteret terrorgruppe.  

Han kronrager sig for at falde ind i miljøet af hårdkogte racister, der ønsker hvid dominans. Filmen forsøger at bryde med de stereotypiske skildringer af den 'hvide racist', og i stedet portrættere den skræmmende organisering og omfang denne gruppering har. 

Dette sker med bidrag fra Michael German, hvis virkelig liv som FBI-agten er drivmotor for manuskriptet, der er skrevet af Daniel Ragussis. Michael German har tilbragt mere end et årti på at infiltrere racistiske grupperinger i USA, indtil han i 2004 forlod FBI. 

Daniel Radcliffe's egen idealisme bliver sat på prøve under hans nynazistiske undercover, der får biografpremiere i USA den 19. august. 

Foruden Daniel Radcliffe kan også Toni Collette, Tracy Letts, Nestor Carbonell, Burn Gorman og Sam Trammell opleves i filmen.

Se traileren her: