Green Day Queen Hyde Park
Foto: YouTube

Green Day Queen Hyde Park

Hør 65.000 mennesker synge Queens ’Bohemian Rhapsody’ – til en Green Day koncert

Inden Green Days koncert i Hyde Park i weekenden, skete der noget helt særligt.

Lørdag gav rockbandet Green Day koncert til festivalen British Summer Time i Hyde Park i London. Mens solen så småt var ved at gå ned, og de forventningsfulde festivalgæster ventede på dagens hovednavn, begyndte Queens’Bohemian Rhapsody’ at spille over højttalerne fra scenen og så skete noget helt særligt.

Spontant brød det 65.000 mand store publikum ud i fællessang, mens scenen endnu stod tom, i en fantastisk version af Freddie Mercury og co.’s hit fra 1975. Hele den rørende sceance blev optaget fra scenen, og efterfølgende har Green Day, der tilsyneladende også er imponerede over publikums fællessang, lagt videoen ud på deres YouTube-kanal.

Publikum synger 'Bohemian Rhapsody' på Emirates Stadium i 2013.

Men det er ikke første gang, at Queen-fællessang bryder ud inden en koncert med det amerikanske band. Da Green Day gæstede Emirates Stadium, hvor Premier League-klubben Arsenal spiller deres hjemmekampe, i 2013, sang publikum ligeledes ’Bohemian Rhapsody’ i en næsten lige så flot udgave. Dengang fangede en person i publikum sangen på video, og efterfølgende skrev en bruger på YouTube: 

”Kun Queen kan rocke et helt stadion uden selv at være der.” 

Se publikum synge ’Bohemian Rhapsody’ i Hyde Park her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og YouTube