Vi nærmer os med hastige skridt premieren for den hypede og længe ventede anden sæson af ‘Stranger Things’ - og der findes næppe en mere passende dato for Netflix at offentliggøre den allersidste trailer på end i dag, fredag den 13.

Den nye trailer giver os nogle få, nye hints til, hvad vi kan forvente af sæson 2. Det er nu et år siden, at Will kom tilbage, og vennegruppen forsøger at vende tilbage til hverdagen. Det er dog lettere sagt end gjort, da Will fortsat er mærket af den tid, han var fanget i ‘Upside Down’, og fra tid til anden ser syner af et stort monster.

“På allehelgensaften så Will en form for skygge. Måske sker alt dette af en grund,” siger Mike i traileren til Netflix-serien, som tidligere har hintet til en forbindelse mellem begivenhederne i Hawkins og en række konspirationsteorier, der opstod verden over i 1980’erne.

Som flere nok husker, blev første sæson også afsluttet med afsløringen af, at Will havde bragt en del af ‘Upside Down’ med tilbage til virkeligheden - så vi kan nok forvente at se en del mere til den dystopiske parallelverden i den nye sæson.

‘Stranger Things’ sæson 2 har premiere på Netflix 27. oktober. I mellemtiden kan du se den nye trailer herunder.