Se traileren: ’Borat 2’ lander i oktober
Foto: PR

Se traileren: ’Borat 2’ lander i oktober

Den kasakhiske journalist mingler med red-necks, klæder sig ud som Donald Trump og ”putter en baby i sin datter” i traileren til efterfølgeren til kulthittet ’Borat’.

Sacha Baron Cohen har duperet verden med et væld af opsigtvækkende og provokerende mockumentary-karakterer, men få så folkekære som den kasakhiske journalist Borat. 14 år efter den første film lander efterfølgeren nu med den fulde titel ’Borat: Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’.

I den netop offentliggjorte trailer til filmen møder vi en Borat, der efter eskapaderne fra den første film er blevet så kendt, at han nu bliver nødt til at tage på rundtur i Trumps USA iført forklædning.

Med sin datter under armen opsøger den kejtede kasakher en række mere eller mindre højreradikale miljøer i en amerikansk flække af en forstadsby. Særligt scenen, hvor Borat beder en noget bornert præst om at ”tage babyen ud” af sin datter, efter hun har spist for meget kage med marcipan-baby-topping, printer sig fast på nethinden. ”Did you ever put a baby in your own daughter?”, spørger Borat.

Rygterne om en ny Borat-film har svirret, siden Sacha Baron Cohen i juni blev afsløret i at infiltrere et højreradikalt rally i forklædning. Nu lander efterfølgeren, dog i første omgang kun i USA, den 23. oktober på Amazon Prime. Det er endnu uvist, hvornår filmen kommer til Danmark. Mon ikke, vi kan nå at se den som optakt til det amerikanske præsidentvalg 3. november.

Se, hvad vi ellers skriver om: Film