Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Alle mod Trump

Foto: YouTube/Screendump Seth Meyers gav sine fans det opsigtsvækkende ultimatum under sit 'Late Night'-talkshow.

Alle mod Trump

Efter Eminems knusende rap: Seth Meyers giver sine fans Trump-ultimatum

Talkshowværten lod sig inspirere af Eminems optræden i forbindelse med BET Hip Hop Awards og bad sine fans vælge side. ”Det er enten mig eller Trump”.

Eminems sønderlemmende freestyle gik sin sejrsgang verden over, efter han tirsdag aften på eftertrykkelig manér og uden omsvøb begravede den amerikanske præsident med en syreregn af en rap.

Her trak den 44-årige rimsmed fronterne op og bad sine fans om at vælge mellem ham og Trump.

Den galej er Seth Meyers nu gået med på. I onsdagens udgave af NBC-talkshowet ’Late Night’ kaldte den populære vært hiphop-stjernens rap ”stærke sager”.

”Til fans af det her show, som også er tilhængere af Donald Trump, det er på tide at tage en beslutning, folkens,” indledte den 43-årige Meyers, der også er kendt fra det satiriske sketchshow ’Saturday Night Live’.

”Støtter du ham, eller støtter du det her show, som konstant nedgør og gør grin med alt ved ham,” spurgte han publikummet, inden han selv forsøgte sig med nogle rim:

”My name is Seth and I’m here to say, if you like Trump then go away.”

Du kan se indslaget fra ’Late Night’ her:

Eminem kom for alvor tilbage på alles læber efter sin optræden. Iført guldkæde og masser af attitude sendte han blandt andet denne sviner af sted mod Donald Trump:

”Når han angriber NFL, så vi koncentrerer os om det i stedet for at tale om Puerto Rico eller våbenreformer for Nevada. Alle de her forfærdelige tragedier, og han keder sig og vil hellere skabe en Twitter-storm med Packers.”

Du kan se eller gense Eminems rap her: