Beyond Stranger Things
Foto: YouTube

Beyond Stranger Things

‘Stranger Things’ får sit eget aftershow på Netflix

Kom med bag om kulisserne i den populære horror-serie.

Den længe ventede anden sæson af ‘Stranger Things’ er i dag blevet lagt ud på Netflix. Og er du en af dem, der har ryddet weekenden for at binge-watche alle ni nye afsnit, er der nu endnu mere at se frem til - for nu lancerer Netflix også et aftershow til serien ved navn ‘Beyond Stranger Things’, skriver Hollywood Reporter.

Værten i aftershowet er forfatter, producer, skuespiller og ‘superfan’ af serien Jim Rash. I syv afsnit vil han sammen med forskellige gæster tale om seriens inspiration, fortælle historier fra ‘behind the scenes’ og analysere alle aspekter af den nye sæson.

Alle afsnittene af ‘Beyond Stranger Things’ er tilgængelige nu, men seerne anbefales at vente med at se aftershowet, til de har set hele anden sæson, da der vil forekomme en del spoilers undervejs.

Det er første gang, at Netflix lancerer et aftershow til deres egen platform. Showet er produceret af Embassy Row, som står bag det populære aftershow-program til ‘The Walking Dead’.

Gæsterne i aftershowet tæller seriens skabere Ross og Matt Duffer, producer og instruktør Shawn Levy samt flere af seriens skuespillere, nye såvel som gengangere - herunder Millie Bobby Brown (Eleven), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), David Harbour (Jim Hopper), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Finn Wolfhard (Mike Wheeler) og danske Linnea Berthelsen, som har fået en rolle i den nye serie.

‘Beyond Stranger Things’ kan streames på Netflix nu. Du kan se et sneak peak på aftershowet herunder.