Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

once upon a time in hollywood
Foto: Sony.

Tarantinos film med Pitt og DiCaprio får første trailer

Én af årets mest imødesete film får nu dens første og meget lovende trailer.

Ja, ja - Quentin Tarantino skiller af og til vandene. Men man skal altså alligevel være hårdnakket Tarantino-opponent for ikke at blive semi-opstemt over rollelisten til hans kommende film, 'Once Upon a Time In Hollywood'. 

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Emile Hirsch og den netop afføde Luke Perry for bare at nævne et uddrag af stjerneparaden. 

Nu er den første trailer så landet. Og den er forrygende lovende. 

Filmen foregår i Hollywood, Los Angeles i 1969, hvor vi følger skuespilleren Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) og hans stuntdouble Cliff Booth (Brad Pitt), mens Margot Robbie spiller skuespilleren Sharon Tate, der i 1969 blev myrdet sammen med fire andre i sit hjem af medlemmer fra Charles Mansons dræberkult.

"Jeg har arbejdet på manuskriptet i fem år, og har samtidig boet i Los Angeles County det meste af mit liv. Også i 1969, hvor jeg var syv år gammel," fortæller Tarantino om filmen ifølge The Hollywood Reporter. "Jeg er meget spændt på at fortælle denne historie om et Los Angeles og Hollywood, som ikke længere eksisterer. Og jeg kunne ikke være mere tilfreds med dynamikken med DiCaprio og Pitt som Rick og Cliff."

'Once Upon a Time in Hollywood' får amerikansk biografpremiere den 26. juli. Den har endnu ikke fået nogen dansk premieredato. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Film