I sidste uge gjorde Teyana Taylor internettet svedigt. Bogstaveligt talt.

Og den 25-årige sangerinde og danser gjorde samtidig det, som Kanye West plejer at gøre: stjal rampelyset.

Det skete, da hun optrådte i videoen til premieren på Kanye West-nummeret 'Fade' fra The Life of Pablo-albummet, der blev præsenteret ved MTV Video Music Awards.

Her ses Teyana Taylor indsmurt i sved (olie?), mens hun viser sine workout-inspirerede dansetrin i et motionscenter. Og der er vist ikke meget andet at sige, end at hun nailer den for vildt.  

Videoen blev lanceret på Tidal, der den seneste tid har haft flere eksklusive aftaler med både Kanye West og Beyonce, men nu ligger den temmelig sexede video frit tilgængeligt i sin fulde længde. 

Den 25-årige kunstner fra Harlem, New York, har tidligere været en del af Pharrell Williams' 'Star Trak'-pladeselskab (2007), men er i dag en del af Kanye Wests GOOD Music-label under Def Jam, hvor hun arbejder med sin egen musik.

Det har ført til en ny video, hvor Teyana Taylor i et nyt samarbejde med fotograf Sasha Samsonova har udgivet en kort video, hvor hun freestyler til lyden af Kanye Wests "Champions".

Men hun har selvfølgelig ikke glemt dansen. I den to-minutter lange stop-motionvideo ses Teyana Taylor i alverdens former for krumspringstrin iført guldfolie-kropsmaling, store smykker og en elefanthue som en anden guerilla-kriger. Og så er der i bedste gangster-stil også blevet plads til to miniature-AK-47'ere i guld.

Se hele videoen her.