“It’s just mad that we’re here again, innit?”

Dushane og Jamie sidder over for hinanden igen. Igennem hele tredje sæson af 'Top Boy' prøvede de to narkohandlere at udkæmpe hinanden med vold og magt for at sidde på narkotronen i Summerhouse-kvarteret, men nu virker en ny mulig alliance mellem de to pludselig at være tæt på, hvilket må betyde, at Dushane forråder barndomsvennen Sully.

Det er i hvert fald, hvad man kunne vælge at udlede af traileren til fjerde sæson af 'Top Boy', som netop er udsendt i forbindelse med premieren 18. marts på Netflix.

'Top Boy' har været udskudt på grund af corona, men nu vender Dushane og co. heldigvis snart tilbage på gadeplan. 

Da den seneste sæson løb over skærmen i 2019, kårede vi den her på Euroman til at være blandt årets bedste:

"Man følger to rivaliserende banders forsøg på at sætte sig på narkomarkedet. Ikke på den prestigefyldte ’Scarface’-agtige facon. Nej, vi er helt nede på det triste gadeplan, hvor man får børn helt ned til 10 år til at handle for sig. De kæmper om at blive Top Boy, men selv øverst i gadens hierarki er det stadig kun et dyrt ur og bil, der adskiller dem fra resten af slummen, de færdes så velkendt i.

Udover den nervepirrende bandekrig følger man flere af bandemedlemmernes nærmeste, der ikke har nogen indflydelse, men som ofte bliver collateral damage. Den er grundlæggende spændende, og man føler stor sympati med dens karakterer. En top, top serie," lød begrundelsen.

Se traileren til den nye sæson af 'Top Boy' herunder: