PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Manden bag succesfuld tatoveringskæde: ”Jeg havde allerede ofret min mors drøm, så jeg kunne ikke også ofre min egen”

Foto: Sole Bugge Møller

Manden bag succesfuld tatoveringskæde: ”Jeg havde allerede ofret min mors drøm, så jeg kunne ikke også ofre min egen”

Han vidste intet om at tatovere, men i dag står iværksætteren Hawaro Juul Petersen bag det voksende imperie Iron & Ink, der netop er åbnet i Los Angeles. Vejen dertil har været fyldt med bump og to konkurser, men den syriskfødte dansker holdt stædigt fast i sin drøm.

Den koksgrå sovesofa er hård og fast. Af den slags man måske vil kunne klare en nat eller to på, før ryggen begynder at gøre opmærksom på sig selv. Men for Hawaro Juul Petersen har den været hans hjem i de sidste seks uger. Sovesofaen står i et rodet baglokale uden vinduer, uden kunst eller nips på væggene og klos op ad en række gule skabe, lig dem man ser i et fitnesscenter. Ikke ligefrem et royalt hjem for kongen af et voksende tatoveringsimperie, men er der en ting, Hawaro Juul Petersen har lært, så er det, at livet af og til gør ondt, og at der ikke er andet at gøre end at blive ved at klø på.

I oktober åbnede Hawaro Juul Petersen en tattoo-shop i USA i hjertet af den glitrede shoppinggade Melrose Avenue i West Hollywood. Det er den fjerde Iron & Ink-butik, men den første udenfor Danmarks grænser og opstarten har været mere smertefuld end en tur under tatoveringsborets summende spids.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her