SIDEN SOMMEREN 2018 har jeg været udsendt til USA som Politikens USA-korrespondent. Her fortæller jeg om, hvad der sker i USA til avisens læsere. Den seneste uge har jeg eksempelvis dækket, at Trump blev stillet for en rigsret for anden gang. Hvad der skete, da jeg pludseligt stod midt i, at Trumpstøtter stormede Kongressen i D.C. Dagene før det var jeg i Georgia og dække de afgørende senatsvalg og Trumps sidste rally som præsident.

JEG BOR I BROOKLYN i et område, der hedder Crown Heights tæt på Brooklyn Museum og Prospect Park. Det var oprindeligt et primært caribisk og jødisk område. Nu bor her masser af forskellige slags mennesker, men der er eksempelvis stadig mange caribiske restauranter, og i gadebilledet kan man ofte se folk iklædt traditionelle hatte, som er typisk for den hasidiske forståelse af den jødiske tro.

Brooklyn er mit hjem, men jeg er her kun cirka halvdelen af tiden og for tiden en hel del mindre. Når jeg ikke er i New York, rejser jeg rundt i USA for at dække, hvad der sker. I de seneste måneder har jeg været i Washington D.C., Georgia, Delaware, Florida, Texas, South Dakota, Massachusetts og Minnesota.

Når der ikke lige er indsættelsesceremoni, rigsretssag, statskupforsøg eller præsidentvalg, så er jeg også en del af tiden i upstate New York to timer nord fra byen langs Hudson-floden. Der bor min mand, som har en diner fra 1953 i en lille by, der hedder West Taghkanic.

Sandra 5.jpg
Ude for at dække BLM March i Philadelphia.

DET MEST KARAKTERISTISKE ved min hverdag er, at den er utrolig forskellig fra dag til dag. Jeg skal ofte rejse med kort varsel, så jeg har en forudpakket kuffert, der altid er klar til afgang.