Stjæl fra din kæreste

Stjæl fra din kæreste

Der sker ikke noget ved at gå på rov i kærestens cremer og sager, hvis du selv er løbet tør. Det er gode ting at hente, din hud og dit hår bliver med garanti pænere og bare rolig - du kommer ikke til at dufte af tøs.

Selvom du mener, du kan nøjes med en tandpasta, en hårvoks og en deodorant, er det ikke helt dumt at udvide horisonten en smule. Det kan passende ske i dit eget hjem. For din kærestes skønhedsprodukter, der fylder cirka 96% af badeværelseshylden, skal ikke kun være til gene for dig. Det er på tide at gå på opdagelse. Og når de har potentiale til at gøre hende så lækker, som hun er, så virker de forhåbentlig også på dig.

LÆS OGSÅ: De 7 mest klassiske herrefrisurer

Ansigtscreme

Der er forskel på mande- og kvindehud, men behovet for beskyttelse og fugt er det samme for begge køn. Hendes cremer virker også på dig. Og selvom de umiddelbart dufter feminint, når du stikker næsen ned i krukken, så bliver duften ikke hængende på dig. Cremer kan være dyre, så styr dig lige, når du dypper fingeren i krukken. En klat (!) på størrelse med din lillefingernegl er mere end nok, for god creme rækker langt. Tager du for meget på, ender din hud med at skinne fedtet eller blive klistret. Måske opdager hun først, at du negler hendes creme, når hun ser forskellen på din hud. Og så kan du jo passende købe en ny creme til hver af jer.

Øjencreme

Nogen hader det, andre kan ikke trække vejret uden. Øjencreme er ikke en livsnødvendighed, og derfor har du måske ikke selv brugt penge på det endnu. Men  hvis du er typen, der vågner op med poser under øjnene, har mørke rande eller helst ikke vil have rynker om øjnene, før du bliver gammel, kan det klart anbefales. Igen: Brug kun meget lidt (hun opdager med det samme, hvis du er for grådig), og bliver du inspireret til at få din helt egen øjencreme, er der masser at vælge imellem. Især dem der bare skal rulles på huden er geniale; du får ikke creme på fingrene og det tager under tre sekunder at påføre. Biotherm og Clarins har gode bud.

Shampoo

Det skummer og gør rent. Det dufter formentlig dejligt og det står allerede i bruseren. Det er oplagt lige at låne. Men vær varsom, hvis shampooen ikke er et gængs supermarkedsbrand. Frisørshampoo er uforskammet dyrt og hun er sikkert temmelig nærig med dråberne selv. Gør jer begge en tjeneste og smut i Matas efter deres virkelig undervurderede stribede Luksus Shampoo. Den er billig, fås i en uparfumeret udgave til de duftsarte og du vil score point på plejeskalaen.

Skrubbe-creme

Måske står der eksfoliering eller peeling på krukken/tuben. Det betyder det samme, og en ugentlig låner herfra vil gøre din hud godt. Når du skrubber huden, hjælper du den af med døde hudceller og tilstoppede porer (der kan udvikle sig til urenheder), så den ser friskere og pænere ud. Følg instruksen på produktet – og følg altid op med et lag (af hendes) creme. Er peeling for avanceret, så indfør en oldschool vaskeklud, når du vasker din hud hver aften – den gør næsten det samme. Husk at skifte klud mindst hver tredje dag.

Deodorant

Deciderede mande-deodoranter er ofte udstyret med en kraftig, gerne sprittet friskfyr-odør, der har det med at dominere duftbilledet lidt for meget. Kvinder vil helst dufte af deres parfume (eller bare som sig selv), og derfor vælger de gerne deodoranter helt uden duft. Bliver hun sur over at du låner hendes, så kig forbi hylderne med soigneringsprodukterne i supermarkedet – her står de duftløse deoer linet op (Änglamark, Sanex og Neutral er blandt markedets bedste) og koster ikke mere end 35 kr.

Og tre ting, du skal gå i en stor bue udenom

Den dyre creme, serum, olie eller hvad der nu står og ligner noget meget dyrt med guldskrift, tunge glaskrukker eller et hipt minimalistisk look. Det er no-go ligesom din skraber også er forbudt for hende. Hun bliver tosset.

Selvbruneren. Den vil du ikke i nærkontakt med. De kan være svære at spotte, men findes som regel i gyldenbrune tuber med ord som "selftan", "glow", eller "bronze goddess" trykt på. Er uheldet ude og du får smurt den brunende creme på, så find hendes skrubbecreme og gå i gang med det samme. Og forbered dig på et par charter-brune dage.

Alt med glimmer. Lad det stå!

LÆS OGSÅ: Sådan finder du den skægstil, der passer til din hovedform


TWITTER Følg os på twitter

Se, hvad vi ellers skriver om: Grooming og Stil