Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Rains Thermal vinterjakker

Vandtæt vintertøj: Danske Rains udvider kollektionen til vinterjakker

Danske Rains er kendt for deres regntøj i slanke silhuetter og matte farver, men nu opgraderes overtøjet til at modstå ekstreme vejrforhold som dansk vinter og sibirisk kulde. Rains er nemlig klar med en ny kollektion af vinterjakker til mænd og kvinder, som du kan få fingrene i fra den 1. oktober.

Rains gjorde sin entré i danskernes bevidsthed med deres nyfortolkning af den klassiske regnjakke i gummi, inden Europa og resten af verden fik øjnene op for det danske design. Det er minimalistisk og funktionelt design, der har høstet ros i modeverdenen for kombinationen af åndbarhed og vandtætte egenskaber.

Nu overføres de samme dyder til en ny kollektion af vintertøj, der byder på polstrede jakker og dynejakker til mænd og kvinder, og selv om farverne stadig er matte, er udvalgspaletten varieret. I første omgang kan du vælge mellem den knælange model og den korte jakke, der stopper ved taljen, og for at undgå unødig kønsforvirring er alle modellerne unisex.

Jakkerne er naturligvis behandlet med Rains patenterede coating, der sikrer vandtæthed på niveau med de klassiske regnjakker og for at sikre, der ikke kommer vand ind i syningerne mellem de polstrede paneler, har Rains’ designteam fuldstændig udeladt dem. Til gengæld har de vævet kamrene sammen, så det lune indhold holdes tørt, så du kan holde dig varm.

Rains’ Thermal-serie af vinterjakker kan købes på webshoppen og i Rains-butikker fra 1. oktober.

LÆS OGSÅ: Godt strikket: 11 varme sweatere til efterår og vinter

LÆS OGSÅ: Kend dine klassikere: Disse tre er luksusurenes ’Hellige Treenighed’

LÆS OGSÅ: 16 ting, der beviser, at brun er efterårets farve

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Jakker og Danmark