Firmabiler

Graus anmeldelse af BMW's firmabil

Det er en særlig kunst at vælge firmabil. Den skal gøre dig glad, men den må hverken pisse kollegerne eller kunderne af. I Danmark hedder årets businessbil BMW 320d Touring, og har man som Christian Grau kørt den nye 3-serie, forstår man hvorfor.

Der er biler, og så er der firmabiler. Med din private bil kan du udstråle, hvad pokker du vil, men når det drejer sig om firmabiler, gælder et særligt kodeks. Det må ikke være for flot, men det må heller ikke være for sølle. Optimalt set skal det flugte med firmaets værdier, og i den bedste af alle verdener kan den endda gøre turen til og fra arbejde til en fest.

På den baggrund er BMW’s 3-serie noget nær en perfekt firmabil. I den nye generation er den igen blevet endnu mere voksen at se på, hvor forgængerne havde noget umodent over sig. Samtidig favner den i dag ikke bare det formelle erhvervsliv – konsulenthuse, rederier og så videre. BMW har også fået bedre fat i den kreative klasse, hvor det engang var en sjældenhed at møde en arkitekt i en BMW.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her