Tesla bekræfter: Der kommer snart en pickup
Foto: Tesla Den nye bil bliver efter alt at dømme så stor, at det bliver en pickup, der kan bære en normal størrelse pickup.

Tesla bekræfter: Der kommer snart en pickup

På Twitter teaser Elon Musk for en ‘game changing’ funktion i den nye bil.

Elon Musk, direktør for elbilfirmaet Tesla, har flere gange siden november udtalt i medierne, at Tesla overvejer at bygge en eldreven pickup truck. I går bekræftede Musk så endelig i et tweet, at bilen er på vej, da han svarede på en Twitter-brugers ønske om trucken.

Og selvom man ikke umiddelbart forbinder Teslas luksusbiler med pickups, hvis primære køberskare vist nok - uden at fornærme nogen - kan siges at være amerikanere fra USA’s sydlige landområder, står en pickup altså tilsyneladende højt på Musks ønskeliste:

“Jeg lover, at vi laver en pickup truck lige efter Model Y. Har haft grunddesignet/ mekaniske elementer i mit hoved i næsten fem år. Jeg er ved at dø efter at bygge den.”

Musk har tidligere udtalt, at bilen kommer til at være en “pickup truck, der kan bære en pickup truck”. Det udspecificerer han i et endnu et nyt tweet, hvor han skriver, at den nye  pickup vil have omtrent samme størrelse som en Ford F-150 SuperCrew, som er en af de større pickups på markedet netop nu - og hinter samtidig om en ny, hidtil uset funktion i den kommende bil.

"Lignende totalstørrelse. Måske en smule større for at gøre plads til en virkelig game changing (synes jeg) feature, som jeg gerne vil tilføje," skriver han.

LÆS OGSÅ: Nu kan du købe sportsvognen fra ‘The Fast and the Furious: Tokyo Drift’

LÆS OGSÅ: Graus anmeldelse af Range Rover Velar: Det er den nyeste og mest moderne Land Rover

LÆS OGSÅ: Richard Hammond: ”Vi bruger biler til at fortælle en historie om, hvem vi er”