Anders Lund Madsen er vært for den nye podcast ’Fedeabes Forklaringer’
Foto: Martin Bubandt

Anders Lund Madsen klar med ’Fedeabes forklaringer’

Anders Lund Madsen vil forsøge at danne sig et overblik over al akkumuleret viden i denne verden. Og det er jo ikke så lidt. I den nye podcast 'Fedeabes Forklaringer', kontakter den populære radiovært i hvert program en ekspert for at få en flig af verden afdækket, katalogiseret og sat på plads.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan man laver blåskimmelost, hvordan en tankelæser trænger ind i sit ’offers’ sind, eller hvad en kumulussky er? Det har Anders Lund Madsen. Derfor har han besluttet sig for at søge svar på nogle af sine mange spørgsmål i Talk Town podcasten 'Fedeabes Forklaringer' i vanlig nysgerrig og humoristisk stil.

”Den her podcast er et forsøg på at lave Wikipedia-radio. Det er meget, meget vidunderligt at sidde og bladre Wikipedia igennem, trykke på random-knappen og få tilfældige forklaringer på alt muligt forskelligt. Jeg kan kun anbefale det. Wikipedia er det bedste, der er sket nogensinde. For mig. Men det er der mange, der har for travlt til, og jeg forsøger så at servicere det behov,” siger den videbegærlige podcastvært.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her