Nyt afsnit af ’Watch Me’: Om dykkerure, desk divers og Blancpain scroll-down

Nyt afsnit af ’Watch Me’: Om dykkerure, desk divers og Blancpain

I tredje afsnit af vores ur-podcast ’Watch Me’, der hylder ur-nørderiet gennem venskabelige samtaler, har Euromans ur-redaktør Brian Lykke sat urmager Marcus Henriques stævne til en snak om dykkerure og det schweiziske urbrand Blancpain.

Af Marcus Højgaard
Foto: Santiago De La Vega
Podcast Euroman

”De fleste dykkerure bliver i dag udsat for det fænomen, man kalder ’desk diving’, hvor de bliver tæsket rundt på skrivebordet på arbejdet,” siger urmager Marcus Henriques fra Klarlund i det nye afsnit af ’Watch Me’, hvor han sammen med Brian Lykke taler om dykkerure.

Marcus har også selv en stor passion for at dykke, og derfor deler han også i afsnittet sine egne holdninger omkring, hvilke dykkerure han foretrækker.

”Jeg dykker oftest med dykkercomputer, fordi den kan vise mig, hvor meget luft jeg har tilbage, og informere mig om de forskellige dybder, hvilket åbenlyst er en fordel.

Men det en dykkercomputer er ikke specielt romantisk, og derfor tager jeg tit et rigtigt dykkerur med mig. Elektronik er heller ikke altid til at stole på, og derfor er det at foretrække at have et ur på håndleddet, som man selv føler er stabilt, når man er afsted på diverse dyk,” siger Marcus.

Du kan lytte til det nye afsnit af ’Watch Me’ helt gratis på alle podcastplatforme. Og hvis du foretrækker levende billeder, kan du også se med på vores YouTube-kanal, hvor hele afsnittet ligger som film:

Watch Me

Brian Lykke er vært på podcasten ’Watch Me’, der kredser om ure og alt nørderiet bag. I første afsnit er gæsten komiker Thomas Warberg, og i det efterfølgende program kan du høre Nicklas Bendtner dele sine bedste ur-historier og ur-erfaringer.

Lyt til 'Watch Me' helt gratis på alle podcastplatforme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ure